Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes lennék?

Lehetséges hogy terhes lennék?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, rendszeres nemi életet élek. 2 hónapja kiszakadt a gumi, amikor tette be, kb.mikor a fele volt bent, akkor hallottuk a “csattanást”, rögtön le is cseréltük a gumit. Ez a menstruációm után 1 nappal volt pontosan. A többi alkalommal minden rendben ment, ellenőriztük utána mindig. Mindig halál pontos a menzeszem, kb órás pontossággal meg tudom mondani, hogy mikor fog megjönni. A szakadt gumis aktus után pontosan megjött, rendes mennyiség volt. Tegnap kellett volna megjönnie de még semmi. Szerintetek lehetséges? Hónap felénél néha van egy minimàlis pecsételő vérzés, az is volt most. Egyébként endokrinológus mondta, hogy majd ha babát szeretnék gyógyszert kell szednem, de hogy így is lehetséges, szóval védekezzünk mindenképpen. Szerintetek mitől van? Lehetséges hogy terhes lennék?
2020. dec. 23. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném.

De ha ennyire aggódsz, holnap vegyél tesztet. Ne ezen rágódj amíg nem jön meg ☺️

2020. dec. 23. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Biztos nem vagy terhes!:)
2020. dec. 23. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! Csak tudjátok...mindig leellenőriztük, és fixen soha nem volt kiszakadva, de valahogy bennem van a mi van ha....

Még várok egy picit a teszteléssel, szerintem vasárnapig.

2020. dec. 23. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem tuti nem vagy terhes.
2020. dec. 23. 21:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!! :)
2020. dec. 23. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy hova tette be. Ha például a szádba, és ott sült el, akkor ettől szerintem nem lehetsz terhes.

Ha azonban a hüvelyedbe tette be a lompost, és ott sült el, akkor azért a helyedben aggódnék csöppet.

2020. dec. 25. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, pénteken megjött :))
2020. dec. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!