Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, vagy inkább...

Lehetek terhes, vagy inkább az egészségem folyásolja be?

Figyelt kérdés
Dec. 12-én "szeretkeztünk" a barátommal, azaz 1 hét és 2 napja. Dec. 5-én volt peteérésem, viszont nem mindig étkezek normálisan, ma is csak egyszer ettem, és sokszor fordul ez elő. Késik a menstruációm 3 napja kb (még nem állt be), de a melleim fájnak, amik mindig szoktak mensi előtt, mensi előtt 1 héttel maximum megjelenik ez a tünet. Néha fáj a hasam, inkább szurkál, de ez is szokott jelentkezni, viszont ez nem mindig. Általában ilyenkor nem szokott már folyásom lenni, de most van, valamikor kevés, valamikor sok. Lehet esély arra, hogy terhes vagyok?

2020. dec. 21. 20:58
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
89%
Jövő hónapban is várunk, azaz jövőre!
2020. dec. 23. 12:30
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Ès a sperma meddig èletkèpes?
2020. dec. 23. 13:23
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb védekezzetek
2020. dec. 23. 19:06
 44/46 anonim ***** válasza:
84%

Huh, egy újabb potenciális tini-mami menekült meg. 😀 Szivesen.

Csajok, szép munka 😎

2020. dec. 24. 06:47
 45/46 anonim ***** válasza:
33%
Megis mi volt itt a szep munka? Nem rajtatok mult, hogy meguszta.. Viszont sutott a kommentekbol a rosszindulat. Vajmi keves esely volt a terhessegre, megis mindenki irkalta, hogy persze siman. Bezzeg ha egy olyan nő irja ki ugyanezeket a parametereket, aki mar nagyon szeretne babat, az meg kapja az oltasokat, hogy ugyan hogy lennel mar terhes.. Ennyitol? Ugyan mit kepzelsz.. Blabla... Sok rosszindulatu nember.
2020. dec. 24. 22:38
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb védekezzetek!
2020. dec. 25. 05:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!