Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, vagy inkább...

Lehetek terhes, vagy inkább az egészségem folyásolja be?

Figyelt kérdés
Dec. 12-én "szeretkeztünk" a barátommal, azaz 1 hét és 2 napja. Dec. 5-én volt peteérésem, viszont nem mindig étkezek normálisan, ma is csak egyszer ettem, és sokszor fordul ez elő. Késik a menstruációm 3 napja kb (még nem állt be), de a melleim fájnak, amik mindig szoktak mensi előtt, mensi előtt 1 héttel maximum megjelenik ez a tünet. Néha fáj a hasam, inkább szurkál, de ez is szokott jelentkezni, viszont ez nem mindig. Általában ilyenkor nem szokott már folyásom lenni, de most van, valamikor kevés, valamikor sok. Lehet esély arra, hogy terhes vagyok?

2020. dec. 21. 20:58
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
19%

Le lehet pontozni, de kétlem hogy itt mindenki orvos lenne. 🙃 De úgy nézki sok az egyszerű észkombány.

Mégegyszer hangsúlyozom a gyengébbek kedvéért, nem azt mondtam a kérdezőnek hogy ne vegyen tesztet.

2020. dec. 22. 15:31
 32/46 A kérdező kommentje:
Nekem a ciklusom 31 napos általában😅
2020. dec. 22. 21:06
 33/46 A kérdező kommentje:
Egyebkent 163 centi vagyok, és 62 kg..
2020. dec. 22. 21:42
 34/46 anonim ***** válasza:
90%

31-es Kedves, mesélje már el nekem mi az az észkombány, vagy ez ilyen hétpecsétes titok?

Drága Kérdező, el sem hiszem, hogy nem érti meg, hogy mi itt az interneten nem tudunk segíteni, tehát ha tudni akarja, hogy terhes-e akkor vesz magának tesztet. Ha pedig zsákbamacskát akar játszani, akkor azt sem tilos, csak nehogy 9 hónap múlva Magácska jobban meglepődjön.

2020. dec. 22. 23:41
 35/46 anonim ***** válasza:
67%

28

Milyen kis együgyű vagy

Nevetsèges

2020. dec. 23. 01:55
 36/46 anonim ***** válasza:
89%

31-es:

Ezért lettél lepontozva:

“Havi vérzés után mindig legyetek nagyon óvatosak mert akkor egy nő nagyon termékeny! Nézd meg hogy mikor van ovulációd és lehetőleg azon a napon ne szeretkezzetek vagy tényleg "maximális" védelemmel.”

2020. dec. 23. 03:30
 37/46 anonim ***** válasza:
84%
36 jól mondja
2020. dec. 23. 03:33
 38/46 anonim ***** válasza:
33%

Hát már ne is haragudj de ovuláció napján és a körülötte lèvő napokon egy nő terhességi esélye magas.

És ha megszakításos módszerrel (!) védekeznek azon a napon akkor tényleg érdemes óvatosnak lenni mert az élőváladèk sperma tartalma elégnek bizonyul.

Nem azt mondtam hogy ha egy nő termény időszakban van akkor nem szeretkezhet...

De ha még biztonságosabban akarja érezni magát akkor legalább az óvszer vagy bármi.

2020. dec. 23. 10:54
 39/46 anonim ***** válasza:
86%

Ha egy nő...😂

Minden egyes mondatodat lehetne firtatni... nem igen àlljàk meg a helyüket..

2020. dec. 23. 11:47
 40/46 A kérdező kommentje:
Megjott, szoval nem kell itt a vita, be lehetne mar fejezni, en csak 1 kérdést tettem fel. Egyébként tudom, hogy ovuláció napján, es napjai körül igen kockázatos, de amikor ovulációm van, azt azon a napon érzem is, es egy érett petesejt max 36 óráig életképes:DD
2020. dec. 23. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!