Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, vagy inkább...

Lehetek terhes, vagy inkább az egészségem folyásolja be?

Figyelt kérdés
Dec. 12-én "szeretkeztünk" a barátommal, azaz 1 hét és 2 napja. Dec. 5-én volt peteérésem, viszont nem mindig étkezek normálisan, ma is csak egyszer ettem, és sokszor fordul ez elő. Késik a menstruációm 3 napja kb (még nem állt be), de a melleim fájnak, amik mindig szoktak mensi előtt, mensi előtt 1 héttel maximum megjelenik ez a tünet. Néha fáj a hasam, inkább szurkál, de ez is szokott jelentkezni, viszont ez nem mindig. Általában ilyenkor nem szokott már folyásom lenni, de most van, valamikor kevés, valamikor sok. Lehet esély arra, hogy terhes vagyok?

2020. dec. 21. 20:58
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
100%
Terhességi teszt megmondja. Védekezéssel is estek már teherbe, gondolhatod hogy anélkül sokkal nagyobb rá az esély.
2020. dec. 21. 23:54
 22/46 anonim ***** válasza:
69%

vegyél már terhességi tesztet bazdmeg, azzal megtudod hogy mi van...

ne legyél már hulye...

2020. dec. 22. 02:10
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy megtanultuk a covid alatt a helyes kézmosást, most jöhetne a védekezés.
2020. dec. 22. 08:12
 24/46 A kérdező kommentje:

Vennék tesztet, de túl korai

Akkor mégegyszer elmagyarázom

1 hete történt az aktus, nem 2 hete, 2 hete ovulációm volt.

2020. dec. 22. 09:04
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mikor történt, akkor is védekezni kell. Kivéve, ha szülők szeretnétek lenni.
2020. dec. 22. 10:42
 26/46 anonim ***** válasza:
83%

Vedd meg mert ünnepek alatt nem biztos hogy egyszerűbb lesz beszerezni. Ès vegyél gumit is!

Karácsonyra pedig kèrj egy bioszféra könyvet

Nekem mindig van otthon mióta van szexuális èletem

2020. dec. 22. 11:19
 27/46 anonim ***** válasza:
90%
Ha terhes vagy akkor már 1 hét után is ki lehet mutatni. Csak a 2 hét a 100%
2020. dec. 22. 12:24
 28/46 anonim ***** válasza:
10%

Nem hiszem hogy az lennèl! Ne pánikolj az élőváladèkba is kevés a sperma. Nem elég hogy összejöjjön a terhesség. Persze mindig vannak kivételek, de nagyon fontos hogy ne pánikolj mert ettől is késhet.

Én szeptemberben pont így jártam. Ugyanez a védekezési módszer ami sajnos nem a legjobb.

De ha nem élvezett el, vagy nem benned élvezett el nagyon kicsi az esély.

Havi vérzés után mindig legyetek nagyon óvatosak mert akkor egy nő nagyon termékeny! Nézd meg hogy mikor van ovulációd és lehetőleg azon a napon ne szeretkezzetek vagy tényleg "maximális" védelemmel.

És lehetőleg találjatok ki valami biztonságosabb védekezési módszert én sem szedek fogamzásgátlót, az óvszer mellett döntöttünk.

Mikor így jártam, 31 napra jött meg a 25 helyett. Szóval ne pánikolj.

31. napodig még várj. De hidd el nem lesz gond. Csak ne pánikolj mert ez a stressz nagyon rá tud tenni.

Egyébként én is akkor vettem terhességi tesztet és még a kezem is remegett 😅 végül másnap megjött.

Kitartást:)

2020. dec. 22. 13:36
 29/46 anonim ***** válasza:
76%

nem valószínű hogy terhes vagy ,de lehetsz mindig van rá esély

De az internet nem terhességi teszt

2020. dec. 22. 13:43
 30/46 anonim ***** válasza:
24%

Tudod az hogy valaki próbálja megnyugtatni a kérdezőt nem hiszem hogy "tudatlan liba" jelzővel kell illetni.

A modor mutatja mit érsz.

Elhiheted hogy nem írtam hazugságokat.

Azt gondolod hogy én vagyok a tudatlan ?

Nem akarlak sértegetni de egy állításom sem cáfolta meg a biológiát. Kérdezz meg egy orvost vagy egy nőgyógyászt ha nem hiszed.

Igen az élőváladèk nagyon ritka esetekben tud terhességet okozni, és az esély igen kicsi.

Vagy kérlek fejtsd ki miért gondolod azt. Gyerünk bátran mondd a véleményed név nélkül könnyű. Hallgatlak.

Vagy talán azért mert azt mondtam a kérdezőnek hogy várjon még egy kicsit a terhességi tesztel?

Tudod a terhességi teszt még a 10. napon sem 100%-os szóval hiába veszi a tesztet és esik neki megnézni.

Hidd el szakemberek tanácsolják hogy akkor elég aggódni ha már a 31. napon túl nem jelentkezik.

Továbbá, azt is jó lenne tudni hogy a kérdezőnek milyen testalkata van mert hogyha nagyon vékony és még alig eszik naponta akkor igen az is befolyásolja a havi vérzést.

Nem azt mondtam hogy ne vegyen terhességi tesztet, azt mondtam hogy ne pánikoljon!

De bármikor érdemes, lehet venni és megnézni hogy megnyugodjon.

Csak tudod nagyon könnyű mondani azt hogy "vedd meg és nézd meg ennyi" főleg hogyha esetleg a kérdező még tini korosztályba tartozik.

2020. dec. 22. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!