Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, vagy inkább...

Lehetek terhes, vagy inkább az egészségem folyásolja be?

Figyelt kérdés
Dec. 12-én "szeretkeztünk" a barátommal, azaz 1 hét és 2 napja. Dec. 5-én volt peteérésem, viszont nem mindig étkezek normálisan, ma is csak egyszer ettem, és sokszor fordul ez elő. Késik a menstruációm 3 napja kb (még nem állt be), de a melleim fájnak, amik mindig szoktak mensi előtt, mensi előtt 1 héttel maximum megjelenik ez a tünet. Néha fáj a hasam, inkább szurkál, de ez is szokott jelentkezni, viszont ez nem mindig. Általában ilyenkor nem szokott már folyásom lenni, de most van, valamikor kevés, valamikor sok. Lehet esély arra, hogy terhes vagyok?

2020. dec. 21. 20:58
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Mármint nagy az esélye a peteérés miatt? Mivel mire elérkeztünk az aktus napjáig, már nyoma sem volt kb.
2020. dec. 21. 22:18
 12/46 anonim ***** válasza:
85%
A befolyásol és a fellebbez igék főnevekből jöttek létre (befolyásolás, fellebbezés a feljebb határozószóból) s alapalakjukban összeforrtak a szóelemek. Ezért előtagjuk nem viselkedik igekötőként, nem válik el. A helyes formák: befolyásolni fogja, fellebbezni fog.
2020. dec. 21. 22:19
 13/46 anonim ***** válasza:
95%

Már tökmindegy

Vegyél tesztet ès gumit!!

2020. dec. 21. 22:23
 14/46 A kérdező kommentje:
Nem tökmindegy, nekem ez fontos, mert én nagyon mensire utalnék, mivel nem változtak a tünetek. Anyukámnak volt beágyazódási vérzése, már nekem is kellett volna lennie, mivel úgy tudom, hogy ezeket a tüneteket örökölhetjük.
2020. dec. 21. 22:25
 15/46 anonim ***** válasza:
86%

Itt nem esélyekről van szó. Dugtál? Igen! Akkor lehetsz terhes.

Ennyire egyszerű. Védekezés mellett is teherbe eshetsz, hát még anélkül hogy a viharba ne emelkedne az esélye.

Nem ismered a tested, és az, hogy tudod mikor van peteérésed édes kevés ahhoz, hogy így “védekezz”.

2020. dec. 21. 22:26
 16/46 anonim ***** válasza:
88%

Nem utalnàl hanem gondolsz vagy a tünetek utalnak

Miért nem akkor aggódtàl ennyire amikor nem védekeztèl?

Javaslom szex helyett tanulj bioszt mert a tudásod milyen a bèka feneke alatt van

2020. dec. 21. 22:30
 17/46 Lazy Lover ***** válasza:
90%
Lehetsz igen de neten keresztül nem tudom meg mondani vegyél tesztet
2020. dec. 21. 22:56
 18/46 anonim ***** válasza:
91%
A 14es válaszodból süt a butaság ember
2020. dec. 21. 23:23
 19/46 anonim ***** válasza:
87%
Jó, akkor mensizni fogsz. Most jobb, hogy kék keretben láttad leírva?
2020. dec. 21. 23:25
 20/46 anonim válasza:
25%
Megnyugtatlak, mert a többiek nem tudnak: Szerintem csak késik neked a havid, nem hiszem hogy terhes lehetsz
2020. dec. 21. 23:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!