Mikor mutatja ki a facelle teszt a terhességet. Mikor érdemes megcsinálni? Ma délután csináltam egy tesztet mert kíváncsi voltam és negatív lett 12 én volt peteérésem és csütörtökön van a nem várt!
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 17:40
11/13 anonim válasza:
A facelke nagyon érzékeny és talán az egyik legjobb a korai tesztelésre. Nekem 11.dpon délután simán kimutatta. De nem mindenkinek termelődik a hcg gyorsan. Neked az első terhességnél is késéskor halvány volt, tehát totál fölös korábban tesztelned.
De ha megnyugtat, ha valaki tudja az ovut, lh teszt vagy uh miatt, akkor a 12.dpo-n pozi lesz a 10es teszt!! Facelle, predictor biztosan. Aki nem tudja annak nyilván lehet későbbi az ovuja. Minden esetre akkor is csak az lesz a biztos, ha nem jön meg a mensi. Mert mensi előtt bármit mutata a teszt az nem 100%. Pozitív ellenére megjöhet a havi vagy negatívból lehet pozi. Tehát légy türelemmel. Fa alá még túl korai öröm is lenne, mert szombaton simán megjöhet akkor is, ha lenne előtte pozi teszted.
12/13 anonim válasza:
Nekem a facelle 3x is gyenge pozitív lett, mégis megjött. Nekem inszem miatt kellett 14. naptól tesztelni, de nem éri meg nem várt előtt.
13/13 anonim válasza:
12. dpo-n elég erős lett, nem első pisiből. Az ovuláció napja biztos, mert ultrahanggal volt követve a ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!