Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mutatja ki a facelle...

Mikor mutatja ki a facelle teszt a terhességet. Mikor érdemes megcsinálni? Ma délután csináltam egy tesztet mert kíváncsi voltam és negatív lett 12 én volt peteérésem és csütörtökön van a nem várt!

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 17:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%

A facelke nagyon érzékeny és talán az egyik legjobb a korai tesztelésre. Nekem 11.dpon délután simán kimutatta. De nem mindenkinek termelődik a hcg gyorsan. Neked az első terhességnél is késéskor halvány volt, tehát totál fölös korábban tesztelned.

De ha megnyugtat, ha valaki tudja az ovut, lh teszt vagy uh miatt, akkor a 12.dpo-n pozi lesz a 10es teszt!! Facelle, predictor biztosan. Aki nem tudja annak nyilván lehet későbbi az ovuja. Minden esetre akkor is csak az lesz a biztos, ha nem jön meg a mensi. Mert mensi előtt bármit mutata a teszt az nem 100%. Pozitív ellenére megjöhet a havi vagy negatívból lehet pozi. Tehát légy türelemmel. Fa alá még túl korai öröm is lenne, mert szombaton simán megjöhet akkor is, ha lenne előtte pozi teszted.

2020. dec. 22. 08:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a facelle 3x is gyenge pozitív lett, mégis megjött. Nekem inszem miatt kellett 14. naptól tesztelni, de nem éri meg nem várt előtt.
2020. dec. 22. 10:04
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
12. dpo-n elég erős lett, nem első pisiből. Az ovuláció napja biztos, mert ultrahanggal volt követve a ciklus.
2020. dec. 22. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!