Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anális szex után a teherbeesés...

Anális szex után a teherbeesés lehetséges?

Figyelt kérdés
Másfél hete a fenekembe élvezett a barátom, mennyi lehet az esély arra, hogy oda is ment belőle, ahova nem kellett volna? A menstruációm 4 napja késik, viszont gyakran szokott késni, szóval nem tudom mire gondoljak.. A melleim érzékenyek, de alapból is azok szoktak lenni menstruáció előtt... Mennyi lehet az esélye, hogy terhes vagyok?
2020. dec. 20. 21:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%
#10 Hellló Bellóó :D
2020. dec. 21. 08:50
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Így születnek a seggfejek...
2020. dec. 21. 09:57
 13/21 anonim ***** válasza:
44%

Annyira primitívek vagytok! Tudja a lány, hol a méhe.. Tudja, hogy nem végbélen keresztül jut fel. A kérdése arra vonatkozott, ha kifolyt és a hüvelyhez is odafolyt, akkor onnan a spermium feljuthat e a méhéhez...

Aki meg azt írja undorító, meg kulabácsi üti egy 13 éves szintjét!

Kedves kérdező, nem, nem valószínű, hogy terhes vagy, felúszni nem tudnak a bejárattól,ha berakta utána (amit kétlek, elképzelhető) ha csak odafolyt szinte 0% az esélye. Ha megnyugtat vegyél egy tesztet 2 hét múlva!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

2020. dec. 21. 10:05
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó vagyok, Most láttam, hogy másfél hete történt, akkor vehetsz már tesztet! 😊
2020. dec. 21. 10:07
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

14

Lazíts már, mindjárt karácsony. Aki meg buta,mint a segg,az ne keféljen,hanem tanuljon alap bioszt.

2020. dec. 21. 10:42
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a 13. válaszolónak, hogy tudta normálisan értelmezni a kérdésemet, anélkül, hogy belém kötött volna! A többi értelmes válaszolónak is köszönöm a segítséget!
2020. dec. 21. 12:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne azért vigyázz mert terhes leszel, hanem a fertőzések miatt. Nem túl egészséges ha a fekáliás sperma ráfolyik a hüvelyre.
2020. dec. 21. 12:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Majd írd már le, hogy mi lett a vége. Én eddig még sosem engedtem a pasimnak, hogy ott elélvezzen.

20L

2020. dec. 25. 20:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Egy pasinak is lehetne annyi esze, hogy nem dugja bele a kakiba guminélkül a farkát...

szupi fertőzéseket lehet így összeszedni.

2020. dec. 25. 21:12
 20/21 A kérdező kommentje:
Ui. nem lett semmi következménye szerencsére
2021. jan. 23. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!