Aki tudta az ovuláció idejét és tesztelt a 8dpon. Egyből pozitív lett, vagy esetleg csak pár nappal később?
Én is 10.dpo-n teszteltem előszőr. 11.dpo-n lett csak extra halvány, de egyértelmű pozi.
8.dpon nem létezik pozitív teszt!!!! 9.dpo a legelső olyan nap amikor van esély, hogy egy 10-es teszt kimutassa. De ez annyira ritka, hogy butaság ilyen korán tesztelni. 11.dpo is korai de az esetek 70%-ban már mutatja. Reménykedni a kimaradt mensiig kell, hiszen alapvetően csak akkor lesz biztos a teszt, ha a mensi sem jelentkezik. A mai tesztek az elindult kémiai terhességeket is mutatják.
Köszönöm szépen! Tudom teljesen hülye vagyok, de annyira valóságosak voltak ezek az álmok, teljesen kikeszültem tőlük. Sosem teszteltem ilyen korán. De annyira rányomta a bélyegjét a napomra, hogy már nem bírtam tovább és gondoltam egy esetleges negatív vagy pozitív teszt lenyugtatna. De negatív lett és persze nem örülök neki 😅.
Igazából elég furán érzem magam a ciklus alatt. Szinte ovuláció óta vannak kisebb alhasi fájdalmak, szúrások és nem úgy mint menstruáció előtt. Valószínűleg ezért bízom ennyire ebben a hónapban. De lehet már beképzelem az egészet. Nem rég elvesztettük az első babánkat a terhesség alatt, így nagyon jó lenne egy pozitív teszt a karácsonyfa alá.
Kellemes Ünnepeket Nektek!
Köszönöm a válaszokat, szívesen fogadok még! 😊
Értem, hogy álmok, meg minden, de ha egyszer TUDOD, hogy túl korai, melyik dimenzióban jelenthet megnyugvást?
Ha tudod, hogy 10.en jön a fizetés, megnyugszol, ha 8.an megnézed a számlád?
Bocsi, de arra van esély, hogy a nem várt napján ebből pózi lesz, de nem attól lesz az, hogy negyed óránként tesztelsz egyet.
ÖNURALOM
Ott ahol, pár hónapja elveszttük a babánk, gondolom fogalmad sincs mennyire tud vágyni valaki egy gyermekre.
Örülök, hogy te ilyen nagy önuralommal rendelkezel, de leírtam miért tettem, tehát a válaszod abszolút irreleváns illetve hasztalan. Senki nem tesztel negyedóránként, nem is írtam, hogy holnap újra megpróbálom. Az emberi agy kiismerhetetlen egymás után álmodtam. Annyi mindenkinek lesz pozi 8dpon 😊 ez semmi másról nem szólt. Köszönöm.
Kellemes ünnepeket neked 😘
Nem sokan teszteltek pozitívat 8. Napon, max ha pár nappal előbb volt ovu.
Írtam, hogy a nem várt napján ettől még lehet pozitív. De ezeknek a dolgoknak meg kell hagyni az időt, a türelmetlenség itt nem segít, csak árt.
A fa alatt így is lehet pozitív teszt, a 11., 12. Napon már tényleg sokan tesztelnek pozitívat 😊
Kellemes ünnepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!