Az előváladéktól is teherbe lehet esni? Esett már valaki úgy teherbe?
Illetve mennyi ideig tartott még megszakításos módszerrel "védekeztetek"?
TUDOM mindenkinel más és más csupán véleményekre vagyok kíváncsi.
Ismerek olyat, aki elvileg így lett terhes, de sok férfi nem tudja teljesen beidőzíteni, hogy mikor elég.
Mi 5 éve nem használunk semmit, csak megszakítást, és még nem lett belőle gyerek. Igaz, hogy amikor meg babát terveztünk, ő nagyon nehezen jött össze egyébként is, biztos, mert hátrahajló méhem van.
Úgyhogy szerintem nem jó ezzel kísérletezni.
Hiaba van lepontozva az, aki leirja hogy teherbe lehet igy is esni, mert neki van igaza. :D Akkor is, ha ti is igy védekeztek, akkor is, ha nem akarjatok hogy neki legyen igaza.
Az elovaladekban is van eletkepes spermium. Ha a no termekeny idoszakaban van, a ferfi spermaja pedig jo minosegu, megtortenhet a megtermekenyites. Ezert van az, hogy valaki gumizas vagy fogamzasgatlo utan elso szextol teherbe esik, van aki meg csak 2 ev utan.
Az egyik ismerosom naptarazott, homerozott, megszakitott, es igy vedekezett. 30 ev alatt csak akkor esett teherbe, amikor o akart. De o biztosra ment, tobb modszert egyszerre hasznalt.
Kb 100.000. ilyen kérdés... google? Nincs elég találat!?
NE SZEXELJ, HA NEM ÉRTESZ HOZZÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!