Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek, megjön vagy...

Szerintetek, megjön vagy terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Kb 9 nappal ez előtt voltunk együtt a ferjemmel, holnap után kellene meg jönnie, de ma reggel ahogy meg töröltem magam pisilés után világos barna folyás volt a papiron , és nem tudom hogy ez most mitől, mert máskor nem szokott előtte két nappal barna folyásom lenni.Es reggel óta nem is volt már. De viszon fájdogál bal petefészkem.

2020. dec. 18. 17:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A barnázás hormonprobléma. És meg fog jönni a menzeszed.
2020. dec. 18. 17:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A barnázás lehet az a nyálkahártya ami az előző menstruációkor nem tudott leválni. Meg fog jönni. Nem vagy terhes.
2020. dec. 18. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg fog jönni.
2020. dec. 18. 17:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Ment mindenkinek a zöld :) ,nem lenne gond a baba ,csak most nem terveztünk:),viszon ilyen még soha nem volt,azért merült föl bennem a kérdés, hogy nem e lehet ez beágyazódás vagy valami ..
2020. dec. 18. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem terveztek akkor védekezzetek
2020. dec. 18. 17:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem védekezünk mivel nem bánnánk, -bírom hogy mindenbe bele kell kötni, védekezzen
2020. dec. 18. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
De ha nem bánnátok akkor tervezitek
2020. dec. 18. 17:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Mit olyan nehéz fel fogni ??? Nem bánnánk, de nem is terveztük, tudod milyen mikor tervezed?? Ki számolod a peteérést ,hőmérőzés, hőgörbe, stb stb ...
2020. dec. 18. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

"tudod milyen mikor tervezed?? Ki számolod a peteérést ,hőmérőzés, hőgörbe, stb stb ..."

Bocs, de ezzel nem értek egyet. Mi is terveztük, de eszembe nem jutott volna hőmérőzni, meg a többi hülyeségre időt fordítani, mert szerintem az már a "görcsösen gyereket akarunk" kategória. Inkább élveztük egymás khm... társaságát. Fél év után vettem először lh tesztet, de nem sokat használtam, helyette kb minden másnap együtt voltunk (vagy amikor épp megkívántuk a másikat).

Nekem ez a "nem védekezünk, de nem bánnánk" olyan, mintha nem tudná valaki eldönteni, akarja vagy sem.

2020. dec. 18. 20:50
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

“nem lenne gond a baba ,csak most nem terveztünk:)

“ nem védekezünk”

Aki nem védekezik az hogy írhat olyat hogy most nem terveztük?

2020. dec. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!