Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az ovulációs teszt már...

Ez az ovulációs teszt már pozitívnak vehető? Ma csináltam, akkor holnap lesz peteérés?

Figyelt kérdés

2020. dec. 12. 10:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel görcsölt kicsit a hasam alja. Lehet hogy mégis csak most van? 🙂
2020. dec. 14. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni. Pozi lh teszt után 24 órán belül reped a tüsző.

Én pl most nem lh teszteltem ellenben volt bő nyákom, fájt a hasam, derekam mellem, erősen szúrt a petefeszkem kb ovu időben. Ahhoz képest pedig már 6 napja késik a mensim. Mivel ovus tünet után egy héttel sikerült együtt lennünk így terhességre nem gondolnék, de az aktus is már 16 napja volt. Mensi sehol. Tehát pl nekem tuti nem repedt a tüsző. Hiába volt minden jel.

Ha csúszott volna a tüszőrepedésem és lett volna esélyem már pozi lenne a tesztem. Szóval ilyen is van, sajnos az érzések közel sem biztosak. Pozi lh teszt ellenére sem biztos, hogy reped is a tüsző.

Legyetek együtt ma is az a tuti aztán két hét múlva kiderül :).

2020. dec. 14. 16:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Nálam mondjuk nem egyszerű a helyzet mert 2-3 havonta jön meg ezért is kezdtem lh tesztet csinálni. Pl most is a 45. Napon vagyok és úgy néz ki ezek szerint hogy akkor lehet most van peteérés.
2020. dec. 14. 18:01
 14/16 A kérdező kommentje:
[link] ezen ha valaki kiigazodik.
2020. dec. 14. 18:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyik sem pozi.

Lehet érzékenyebb teszt kellene neked. Orvos mit mond?

2020. dec. 15. 08:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta a szüléstől is felborulhatott. De amúgy minden rendben semmit nem talált
2020. dec. 15. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!