Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ez elég erős ahhoz, hogy...

Ugye ez elég erős ahhoz, hogy ne kémiai legyen?

Figyelt kérdés
1 napja késik. Most csináltam egy tesztet délutáni vizeletből.

2020. dec. 9. 14:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

Kémiai terhességről akkor beszélünk, ha a terhesség nagyon korán elhal. Egy kutatás szerint a terhességek közel 70%-ka végződik így ráadásul észre sem vesszük, mert normális időben, vagy max 1-2 napos csúszás mellett, de megjön a havi vérzés. Itt a gyakorin nagyon sokan azért dobálóznak könnyen ezzel a megnevezéssel, mert sokan már napokkal a nem várt menstruáció esedékes napja előtt tesztelnek nagyon érzékeny tesztekkel. Ennek az előnye az, hogy már nagyon korán lehet pozitív az eredmény, de a hátránya viszont, hogy úgy is tudomást szerzel róla, hogy más esetben, ha nem teszteltél volna, fel sem fedezte volna a terhességet, mert időben, vagy pár nap késéssel, de megjött volna.

Az több, mint biztató, ha már eltelt néhány nap és úgy pozitív a terhességi teszted. A második csík erőssége effektíve nem mérvadó, mert nagyban függ a tesztelés körülményeitől (mikor, hogyan csinálod) és a teszt minőségétől egyaránt. Egy teszt akkor is pozitív, ha halvány, sőt az sem releváns, ha egyik nap gyengébb, másik nap erősebb, ha ott a két csík, akkor nem fals az eredmény. Hangsúlyozom, hogy ez akkor érvényes és törvényszerű, ha a menstruáció már késik.

Nyilván az más kérdés, hogy az orvos lát-e majd elő embriót az első ultrahang során vagy sem. De ha a vizsgálaton nem látna csak üres petezsákot, akkor ezesetben már nem kémiai terhesség áll fent! Arról, ismétlem, csak és kizárólag akkor beszélünk, ha menstruáció esedékes ideje előtt volt pozitív a teszt és mégis megjött.

A teszted eredménye biztató, foglalj időpontot dokihoz a 7-8. hét környékére és ő minden további dolgot el fog mondani neked.

Gratulálok :) Sok sikert és kitartást :)

2020. dec. 9. 17:26
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
*élő embriót (bocsi, a telefon kijavított)
2020. dec. 9. 17:27
 13/20 anonim ***** válasza:
3%
Nekem ez a teszt olyan mintha oda lenne rajzolva a második
2020. dec. 9. 19:37
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
Ha ez 10-es erősségű, akkor csinálj egy 25-ös érzékenységűt 2 nap múlva. Ha az is jól látható, akkor nagyon esélyes, hogy nem kémiai. Drukkolok!
2020. dec. 9. 20:34
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A digitális 2-3hetet mutat. Bízunk, hogy minden rendben lesz! 😊
2020. dec. 9. 22:08
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Szia Kérdező!

Nekem ettől halványabb volt az első napos késésnél 20-assal. Vettem egy 10-est másnap. Az már szép erősem mutatta. Aztán csináltam Clearblue-val is kb 2 napra rá, 2-3 hetet írt pont mint neked. 15.-én megyek dokihoz, reméljük már lesz szívhang. Már várom.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ez volt az én kérdésem. 🙂

2020. dec. 10. 09:40
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok neked! Én 18.-án megyek orvoshoz, szerettem volna még az ünnepek előtt elmenni, de valószínű, hogy nekem még nem lesz szívhang ott.. 5+5 napos leszek ott, ha jól számoltam🙂
2020. dec. 13. 11:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok:)! Amugy volt valami olyan tunet ami arra utalt, hogy sikerult a teherbeeses?
2020. dec. 13. 12:43
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem, semmilyen tüneteim nincs még🙂
2020. dec. 13. 16:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! Voltam dokinál.

Jó helyen van, volt petezsák, petezsákban 2mm-es embrió sejthető. Nagyon pici volt még, valószínű később fogant és ezért is volt halványabb a tesztem nemvárt napján. 5 hetesnek mondta a doki. 2-3 hét múlva újra kell mennem a szívhang miatt. És úgy döntöttem keresek magándokit.

Várom, hogy megírd veled mi újság. 🙂

2020. dec. 17. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!