Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ebből még valami? De...

Lehet ebből még valami? De mit érzek?

Figyelt kérdés

3 napja lett volna a nemvárt első napja, a késés pedig nem jellemző. A tesztem negatív lett, és tompa szúrkálódást érzek időnként a petefészkeim környékén, mintha meg akarna jönni, de mégsem teljesen olyan, és sokkal gyengébb. A melleim kb. 5 napja érzékenyek.

Lehet szerintetek még ebből valami? 4 hónapja próbálkozunk.

2020. dec. 8. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyennel teszteltél?
2020. dec. 8. 16:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyszerű papírcsíkos
2020. dec. 8. 16:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok képben, még nem használtam korábban, mert mindig időre megjött. Csak kértem egyet a gyógyszertárban.
2020. dec. 8. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Predictort vagy Facelle-t vegyél legközelebb, azokat szokták ajánlani.
2020. dec. 8. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:

A petefészek szurka teljesen természetes. Orvos mondta, ovu után ottmaradt sárgatest okozza, ami mensivel távozik, terhesség esetén marad amíg a méhlepény ki nem fejlődik (9-14.hét)

Ezt van amikor érzik van amikor nem, lehet nagyobb tüsző repedt a szokásosnál.

Ha tuti, hogy 3 napja volt a nem várt, akkor szinte biztos, hogy nem vagy terhes, ilyenkor már a 25-ös tesztek is halvány pozik minimum. Persze ha nem vagy biztos az ovudban akkor lehet később volt és ebben az esetben még csak nem is késik a mensid. 2 nap múlva tesztelj újra, ha azon se lesz két csík akkor csak szimplán késik.

2020. dec. 8. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia.

1 hete teszteltem én is.

Sima papírcsíkos teszt nekem is negatív lett. Másnap vettem egy digitális clearblue tesztet ami már határozottan pozitív volt és 1-2 hetes terhességet írt.

Érdemes még tesztelni.

2020. dec. 9. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, ha még mindig nem jött meg a mensid kérdező, még tesztelj 1x legalább!
2020. dec. 9. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!