Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát tervezünk késet a...

Babát tervezünk késet a mensim 3 napot mellém irtózatosan fájt de megjott viszont most elmulott már és megjobban fáj a mellem azaz a mellbimbóm mi lehet?

Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 22:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát azért mert nem írok ékezetet az annak köszönhető hogy 12 órában dolgozok intenzíves ápolóként illetve telefonom kijavit és míg te otthon fekszel én itt töltöm az éjszakám és amikor van pár percem igyekszem utana nézni mások tapasztalatainak persze ha ez neked problémát okoz ees bántja a szemed hogy kapkodva irkalok helytelenül akkor kímélj meg a velemenyedtol
2020. dec. 7. 23:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Azoknak az emberek véleményére vagyok kíváncsi akik tudnak normálisan reagálni véleményt, tapasztalatot megosztani
2020. dec. 7. 23:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hja, intenzíves ápolóként pont a gyakori népére lesz szükséged, hogy megállapítsd, hogy csinálj-e egy terhességi tesztet.

Mi ez a hülyeség már megint, hogy beágyazódási vérzés meg rendes menstruáció terhesen? Terhesség és menstruáció összeegyeztethetetlen, nem létezik, fogjátok már fel.

2020. dec. 8. 06:22
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
14:de nem értik. Itt very minden menstruáló nő a nyálát, hogy deőterhes. Meg beágyazódási vérzése van. Azt sem tudom, mi a péknek járok még ide, értelmes kérdést havonta egyet látok.
2020. dec. 8. 08:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az ékezet hiányával van a gond.
2020. dec. 8. 08:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Teszteltel?
2020. dec. 9. 08:22
 17/17 A kérdező kommentje:

Attól mert ápolóként dolgozok nem azt jelenti hogy én mindent tudok és hűha akkor most én vagyok dr. Nőgyógyász

Azért írtam ide mert ketelyeim vannak és kíváncsi vagyok mások véleményére tapasztalataira higy ilyen elofordulhat e

Uttolso válaszoló meg nem mert valószínű igazuk van az utóbbi hozzaszoloknak és ez végett inkább el engedtem a tesztet felesleges hisz volt mensim.

És tudom hogy így értelmetlen a kérdésem nem hiteles de inkább megvarom kovihonapi mensit kivéve ha lesz valami olyan tüneteim ami olyan gyanús lesz hogy inkább nem várok.

Köszonom mindenkinek a választ ❤️

2020. dec. 11. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!