Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy férfi miért lelkes véletle...

Egy férfi miért lelkes véletlen terhesség kapcsán?

Figyelt kérdés

Egy éjszakás szex miatt esett teherbe a 23 éves nő. A férfi amúgy Kaliforniában él de magyar, közel 40 éves. A nő itthon.

Amint megtudta azonnal hazarepült a pasi és olyan boldog mintha házasságban élne a nővel és a tervezett gyerekük lenne.

Persze hazaköltözni nem akar, de a nőt azonnal beköltöztette a saját itthoni lakásába, albérlőket elküldte. Minden hónapban küld neki 300 ezer forintot és mondta, hogy most csak a babára koncentráljon meg az egyetemi tanulmányokra ha szeretne, mert ő abban is(!) támogatja.

Kötött életbiztosítást is hogy a nő és a kisbaba rendben legyen ha bármi történne.

Havi 1-2 x haza is utazik meglátogatni őket, a vírus óta ritkábban tud.

Ha ők egy pár lennének vagy házasok, ez a viselkedés tök normális lenne, de egy egy éjszakás véletlenből jött baba esetén kicsit furcsán túlzásnak tűnik nem???

2020. dec. 6. 14:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Az a fura, hogy egy rendes ember? Van ilyen is.
2020. dec. 6. 15:22
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
Ismerek több olyan pasit aki 40 körül meg gyermektelen és nagyon szeretne gyereket. A sztori elég hollywoodi most tekintsünk el attól tényleg igaz e vagy nem, de amúgy az alapfelvetes teljesen reális. Főleg ha amúgy bejott neki a csaj és jól meg is vannak ha csak amúgy emberileg is.
2020. dec. 6. 18:22
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Ez nem tűnik túlságosan valós sztorinak

Ja, hazajön, csinál egy gyereket, visszarepül, terhes a nő, megint repül. Teljesen hihető most a vírusidőszakban.

2020. dec. 6. 18:56
 14/22 A kérdező kommentje:

# 13

500 dolcsis napi fizuból nem probléma neki. :D

Mondjuk átlag férfi ahogy mondtam szerintem abortuszra beszélte volna rá, nekem ezért fura.

2020. dec. 6. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
nem a pénz miatt, hanem azért, mert nem lehet szabadon röpködni karantén nélkül.
2020. dec. 6. 19:08
 16/22 A kérdező kommentje:

# 15

hát most nem is röpködnek

2020. dec. 6. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

Havi 1-2 x haza is utazik meglátogatni őket, a vírus óta ritkábban tud

azóta is jött...

2020. dec. 6. 19:29
 18/22 A kérdező kommentje:

# 17

Azért világszintű teljes repülési tilalomról én még nem hallottam a vírus ellenére sem.

[link]

2020. dec. 6. 19:38
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem meg tök jó, hogy léteznek még rendes emberek. És a csaj nem idegen neki mostmár, hanem a leendő gyerekének az édesanyja. Jó lenne ha minden egyéjszakas ami bábával végződött ilyen lenne. De ez az eset ritka mint a fehér holló.
2020. dec. 6. 19:56
 20/22 anonim ***** válasza:
54%
Sokan nekem eshettek, de nekem nagyon hasonló a történetem. Én most vagyok 26 éves a kifunk 3 éves. 2x feküdtem le egy sráccal..előtte nem pár levelet írtunk egymásnak, de nem sokat beszéltünk. Ő külföldön élt egyébként (mexikói) terhes lette. Kb 1, 5hónap múlva értesítettem joga volt tudnia. És szerette volna ha apa lehetne és kivehetné a részét mindenből és rohadtul örült a gyerekünknek :) kb fél év hercehurca után úgy döntöttünk,hogy ő jött hozzám MO-ra. Én elkezdtem egy tanfolyamot amit ő fizetett. Közben ő is segített az angolban. A fiunk születése után kiköltöztünk Costa Ricába, de azóta 2x is hazajöttünk Mo-ra és most is a családommal leszek meg a fiammal. Ő ott maradt. Mi nem vagyunk 'úgy' együtt. Együtt élünk stb de nekem pl van már párom azóta :) és neki is barátnője. A gyermekünk az első es apa anya is kell neki. Az én párom keveset tud a helyzetünkről,de elfogadja a helyzetet.
2020. dec. 6. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!