Egy férfi miért lelkes véletlen terhesség kapcsán?
Egy éjszakás szex miatt esett teherbe a 23 éves nő. A férfi amúgy Kaliforniában él de magyar, közel 40 éves. A nő itthon.
Amint megtudta azonnal hazarepült a pasi és olyan boldog mintha házasságban élne a nővel és a tervezett gyerekük lenne.
Persze hazaköltözni nem akar, de a nőt azonnal beköltöztette a saját itthoni lakásába, albérlőket elküldte. Minden hónapban küld neki 300 ezer forintot és mondta, hogy most csak a babára koncentráljon meg az egyetemi tanulmányokra ha szeretne, mert ő abban is(!) támogatja.
Kötött életbiztosítást is hogy a nő és a kisbaba rendben legyen ha bármi történne.
Havi 1-2 x haza is utazik meglátogatni őket, a vírus óta ritkábban tud.
Ha ők egy pár lennének vagy házasok, ez a viselkedés tök normális lenne, de egy egy éjszakás véletlenből jött baba esetén kicsit furcsán túlzásnak tűnik nem???
Ez nem tűnik túlságosan valós sztorinak
Ja, hazajön, csinál egy gyereket, visszarepül, terhes a nő, megint repül. Teljesen hihető most a vírusidőszakban.
# 13
500 dolcsis napi fizuból nem probléma neki. :D
Mondjuk átlag férfi ahogy mondtam szerintem abortuszra beszélte volna rá, nekem ezért fura.
# 15
hát most nem is röpködnek
Havi 1-2 x haza is utazik meglátogatni őket, a vírus óta ritkábban tud
azóta is jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!