Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen vállaljátok/vállal...

Hány évesen vállaljátok/vállaltátok az első babát?

Figyelt kérdés

Csak pusztán kíváncsiságból írom ki ezt a kérdést.

Várandós vagyok, a környezetem szerint viszont a magam 26 évével még nagyon fiatalon fogok szülni és ahogy fogalmazzák többen: "manapság nem ez a megszokott". A férjemmel már évek óta terveztük a babavárást, de részemről az egyetem elvégzését és a biztos munkahelyet mindenképpen meg szerettük volna várni. Ehhez hozzáadódott még az az idő, hogy teherbe essek és így jött ki, hogy 26 vagyok most, párom pedig 36.

Viszont mindenki szerint még fiatalok vagyon ehhez és inkább élnünk kellene az életet, amíg lehet. Ez a nézet nem csak a családom és rokonaim körében állandó, hanem a baráti körömben és a kollégáim között is egyaránt. Az tény és való, hogy a környezetemben az elmúlt években ilyen fiatalon nem szült senki, a kollégáim között is a legfiatalabb első gyerekes kismama 33 volt, mikor teherbe esett.

Ettől függetlenül szerintetek ez igaz mostanában? Valóban fiatalnak számítok 26 évesen? Illetve mindketten a férjemmel?

Ti hány évesen szültétek az első babát?

Akik most próbálkoznak, vagy várják az elsőt, ti hány évesek vagytok?

2020. dec. 6. 13:59
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
26%
Te még fiatal vagy,a párod már nyilván nem az,mivel egy 36 éves ember már középkorú.
2020. dec. 7. 06:47
 42/42 anonim ***** válasza:
#38 orvosoktól 😊
2020. dec. 7. 07:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!