Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hete derult ki hogy terhes vagyok. Parom azt mondta o semmi keppen nem akar gyereket. Megtarthatom de ahogy o mondta akkor oda megyek ahova akarok es o semmiben nem fog tamogatni. Sajnos szuleimmel nem jo a kapcsoltunk, talan nagymamam segitene de o is idos mar. Nem lehetnek vele szemben nagy elvarasaim. Nagyon nehez jo dontest hozni. Ossze vagyok torve hogy ilyen valasztas ele lettem allitva!

2020. dec. 5. 20:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Van egy hírem a kedves srácnak. Köteles anyagilag segíteni a gyerek felnevelésében akkor is, ha nem akar.

A kérdés, hogy te a gyerektartással is számolva milyen helyzetbe kerülsz anyagilag, ha vállalod a gyereket. Tudnál hol lakni?

Ez a kapcsolat innentől mindenképpen kuka, remélem tudod.

2020. dec. 5. 20:39
 2/17 A kérdező kommentje:
Persze, vilagos hogy ennek igy annyi. Ha nem veszi a nevere akkor ugy tudom semmilyen kotelessege nincsen. :/
2020. dec. 5. 20:42
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Duhito, hogy aki meg tényleg babát szeretne annak éveket kell rá várnia.
2020. dec. 5. 20:44
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
2 rosszul tudod
2020. dec. 5. 20:46
 5/17 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom rosszul, mert én is így vagyok vele illetve a környezetem tele van olyan emberekkel akinek évek után nagy nehezen jött össze a baba vagy még nem.
2020. dec. 5. 20:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így van. Gyerek születése után apasági keresetet indítasz, amelyek során kötelezik rá, hogy a DNS vizsgálaton részt vegyen. Te a minta kiértékelésével megnyered a pert, ő kifizeti először a perköltségeket (a vizsgálat díja fél misi körül van, plusz a vesztes fél fizeti a nyertes ügyvédjét is), aztán pedig a gyerektartást.
2020. dec. 5. 20:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a dns vizsgálat bizonyítja, hogy az övé, fejre is állhat, beszedik tőle a bőre alól is a gyereltartást.
2020. dec. 5. 20:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vagy nem sajnos a törvényt nem érdekli, hogy vállaja-e

Ha az anya akarja akkor köteles vállalni.

Ő is ott volt, amikor a gyerek készült..

Felelőssége van neki ki.

A kérdés az, hogy egyedül nem csak az anyagi oldalára értve, tudod-e vállalni a gyereket.

A kapcsolat az kuka innen.

Ha nem tarzod meg azért mert abortuszra kényszerített, ha megtartod, akkor azért

2020. dec. 5. 21:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Ha miatta elveteted a babát v.örökbeadod, ki tudja hogy dolgozod majd fel.

2020. dec. 5. 21:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elsorosban: lenne hol laknod? Mennyi bevételed van? Feltudnad nevelni EGYEDÜL is a babát?

A masik: ha DNS tesztet kérsz és kiderul hogy az övé mindent neki kell fizetnie, és a gyerektartast is 18 éves koráig minimum! Arra volt esze mikor nem huzott gumit a farkara, akkor most is legyen! Amúgy mennyi idősek vagytok?

2020. dec. 5. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!