Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyetértettetek a párotokkal...

Egyetértettetek a párotokkal a gyerekek számát illetően? Ki mennyit akart?

Figyelt kérdés

Volt köze ahhoz, hogy mekkora családban nőttetek fel? Párom 2 gyereket akar, mert ők 5-en vannak testvérek, ő a legidősebb és nem szerette.

Én mindig nagy családra vágytam, 3-4 gyerekre, mi ketten vagyunk a húgommal.

Még fiatalok vagyunk, csak 2-3 év múlva szeretnénk babát. Tudom, hogy ezek a dolgok változhatnak, és nyitott is vagyok.

Érdekelne, hogy nálatok hogy változtak az elképzelések a gyerekek számát illetően?

2020. dec. 5. 16:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértünk, hogy kettőt biztosan, ha lehetséges lesz, mert sajnos az első sem akar jönni. Nem zárjuk ki a harmadikat sem, de az még olyan, hogy majd ahogy alakul a jövőben.

Részemről közrejátszik a saját családom, igen. Nekem nincs testvérem, és ezt nem szivesen “tenném meg” a saját gyerekemmel.

2020. dec. 5. 22:09
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt mindketten, bár férjem többet is vállalna. Csak jöjjön az első.
2020. dec. 6. 08:49
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
2 gyereket terveztünk a férjemmel, 1 fiúnk már van. Ő még szeretne tesót neki, én nagyon nem akarok megint terhes lenni és végigcsinálni az elejétől mindent. Sem fizikailag, sem mentálisan nem érzem magam késznek még egy gyerekre, hiába van segítségünk. Nem tudom, hogy később ez változni fog-e, egyelőre időt kértem tőle, hogy lássam, változik-e valami.
2020. dec. 7. 11:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Én egyet sem szeretnék, de a párom legalább egyet igen (én vagyok a nő).

Nem tudom mi lesz így ebből. Mindegyikünknek 1 testvére van.

2020. dec. 16. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!