Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, 17 éves vagyok van egy elég össze-vissza ciklusom, van olyan hogy 29 napra jön meg, de volt olyan is, hogy csak 37. Szeretkeztünk a párommal és óvszerrel védekeztünk, mégsem jön meg. Azon gondolkodtam lehet kiszakadt az óvszer, de ennek elég kicsi esélye van, mert a párom mindig ellenőrzi és nem szólt, hogy bármi baj lenne. Viszont ha minden szuper és megfelelően védekeztünk, miért nem jön meg? A 32. napon járok és az elmúlt 3 hónapban 31 napra megjött. Vegyek esetleg terhességi tesztet, vagy szinte nullával egyenlő a teherbeesés valószínűsége?(Ami a józan ész szerint nem valószínű)

2020. dec. 4. 23:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%
Miért nem szedsz fogamzásgátlót????
2020. dec. 4. 23:47
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

Azért hogy megnyugodj vegyél egy tesztet , egyébként nagyon sok minden hatással lehet a ciklusodra akár a stressz is kitolhatja vagy bármilyen egészségügyi probléma...

Miért lenne terhes ? :O

Minek fogamzásgátló ? :O gondolom magától eltudja dönteni akarja feleslegesen hormonnal bombázni magát és kiiktatni a teljes ciklusát és menszeszét a megvonásos vérzésért cserébe (ha ilyen nyugodtan ajánlatod nem igazán vagy tisztában pontosan hogyan működik a dolog milyen komplikációkat okozhat de nem tartanék élettan órát...)

2020. dec. 4. 23:52
 3/13 anonim ***** válasza:
34%

Nem valószínű.

Szerintem hamaroan meg fog jönni, csak ahogyan te is írtad, nem rendszeres, így most lehet pár nappal később fog. (Mostanában egyébként is sok a stresszforrás, az is okozhatja.)

Egyébként azt hallottam, hogy a rendszertelen ciklusnál jbban is tud fájni, és egy fogamzásgátló segíthet benne, hogy rendszeresebb, szabályosabb legyen: esetleg érdemes nőgyógyászhoz menni, és megkérni, hogy segítsen beállítani, javasoljon direkt neked fogamzásgátlót.

2020. dec. 5. 00:04
 4/13 anonim válasza:
92%
Mi párommal jártunk hasonló cipőben, neki is jóideig rendszertelen volt, de minden ilyen parának az lett a vége hogy megjött neki, csak késve. Szóval én nem aggódnék így hogy védekeztetek, a kiszakadt gumit szerintem fel lehet ismerni.
2020. dec. 5. 00:18
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
ne aggódj még. Esetleg 1-2 hét múlva.
2020. dec. 5. 00:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Te írtad: rendszertelen a ciklusod. Nem kellene esetleg egy nőgyógyászt felkeresned? Össze-vissza van peteérésed, érdemed lenne egy uhg + labor hogy mi okozza a gondot.

Ja ha az óvszer nem szakadt ki akkor meg nem vagy terhes. Az óvszeren nincs mikrolyuk, ha szakad akkor bizony az szakad teljesen.

2020. dec. 5. 00:38
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Már attól is csúszhat egy-két napot, ha ezen izgulsz.
2020. dec. 5. 00:49
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Emberek ez egy 17 eves lany meg boven beallhat neki szabalyos ciklusra.

Ketlem hogy terhes lennel vszinuleg csak késik. Ha nem jon meg par nap mulva vehetsz tesztet. Ezt a fogamzatgatlo lobbit meg hagyjuk mar ha azt akar szedni majd feliratja de tok felesleges ciklus beallitasahoz adagolni egy tininek.

2020. dec. 5. 02:23
 9/13 anonim ***** válasza:
15%
#5 en amugy fogamzásgátló mellett ugyanugy vereztem. Meg csak azt se tudom mondani hogy naora kevesebb lett volna
2020. dec. 5. 02:24
 10/13 anonim ***** válasza:
94%
Elképesztő hogy egyesek milyen könnyedén dobàlóznak a fogamzásgátló felvetésével...
2020. dec. 5. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!