Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A parom nemakar tolem gyereket...

A parom nemakar tolem gyereket mit tegyek??

Figyelt kérdés

En 25 eves vagyok es o is, 4 eve vagyunk együtt o is dolgozik es, en is, van saját hazunk es anyagilag is jol allunk meg külön külön is..

Viszont gyerek témában nem ertunk egyett eddig azt mondta 4 ev alatt lehet persze de persze ugyelt ra hogy ne jojjon ossze( nem élvezett belem!) most 2 hónapja azt mondta neki biztos nemkell gyerek o meg autót szeretne venni ami luxus kategoriaban tartozik es neki a gyerek nem fer bele kesobb sem, esküvőről hallani sem akar minden vagyam az volt hogy közös csaladunk legyen fiatal anyuka szeretnek lenni de o nem szeretne semmit sem. Mit tegyek? Lelkileg ossze tortem. Van aki volt ilyen helyzetben? Vele vagy nelkule folytassam az életem nemtudok dönteni túlságosan szeretem.

2020. dec. 4. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon egyszerű lett volna a képlet. Ezt már évekkel ezelőtt tisztázni kellett volna. Meg bőven lehet gyereked, neked meg el kell döntened mi a fontosabb egy ilyen fickó vagy egy baba. Ha baba akkor még nem késő lépni. Én ezek után nem maradnék vele együtt, és az új kapcsolatomban pedig előre megbeszélném, hogy nézd én gyereket akarok 1 éven belul.
2020. dec. 4. 20:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Mikor az elejen voltunk o mondta hogy szeretne, hitegetett hogy majd 1 ev mulva el telt 4 év es most mondta meg hogy neki nemkell..
2020. dec. 4. 20:25
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Örülj neki, hogy még idejében kiderült. Ne sajnáld ezt a pasit, mert a gondolkodása alapján elég rugalmatlan, önző embernek tűnik. Lépj tovább, ha valóban fontos neked a házasság, családalapítás. De a következő kapcsolatnál figyelj arra, hogy ne csak a szívedre, hanem az eszedre is hallgass. Ha már az elején kiderül, hogy nem egyeznek a terveitek, akkor ne bonyolódj bele.
2020. dec. 4. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
El kell döntened vele gyerek nélkül, vagy nélküle gyerekkel mástól. A gyerek téma sajnos válóok, hiszen nem egyeznek a céljaitok a jövőre nézve, neked kell mérlegelni melyik fontosabb, ő vagy a gyerek.
2020. dec. 4. 20:27
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha te nagyon szeretnél gyereket, ő meg nem, abban nem lehet kompromisszumot kötni. Te családot akarsz, ő meg luxuskocsit, egyértelűen mások az igényeitek és a céljaitok. Elhiszem, hogy nehéz döntés, de azt mindenképp vedd figyelembe, hogy láthatóan ő nem fog megváltozni (még akkor se ha megígéri, hogy pár év múlva lehet, csak ne szakíts vele) és minél tovább maradsz vele, annál biztosabb lesz, hogy nem lesz gyereked. 25 évesen még van lehetőség olyan párt találni, akivel egyeznek a céljaitok és akivel lehet közös családod.
2020. dec. 4. 20:30
 6/13 anonim válasza:
85%
Én is hasonlóan jártam. Majd 6 év után se elvenni se gyereket nem akart. Elhagytam. Azóta bánja..
2020. dec. 4. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen más irányba megy az életetek, különböznek a céljaitok. Sajnos ha nem tudtok kompromisszumot kötni, akkor nem sok keresnivalótok van egymás mellett 😕 De jobb, hogy még most kiderült, minthogy még évekig hitegetett volna. Ezt le kell ülni megbeszélni. Ha pedig “kijátszod” és terhes leszel simán ott fog hagyni valószínűleg, szóval ez sem opció 😕
2020. dec. 4. 20:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel teljesen más az életcélotok, nem illetek össze és nem is fogtok tudni kompromisszumot kötni. Egyikőtök sem fog engedni, te gyereket akarsz, ő nem. Ebben az esetben az szakítás segít csak.
2020. dec. 4. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne járj úgy, mint egyik nő rokonom. Együtt volt a párjával már régóta. Esküvő nem volt, már nem is lesz. Gyereket a férfi nem akart, a nő meg mivel szerette a pasit kitartott mellette. Majd a rokonomnak egészségügyi ok miatt pár éve már nem is lehet gyereke. Mikor ez kiderült akkor döbbent(ek)rá, hogy mostmár tényleg nem lesz közös gyerekük. Nemrég szakítottak, befulladt a kapcsolat. Az lenne kemény, ha a rokonom volt párja összejönne egy nővel, akitől esetleg gyereke születik..
2020. dec. 4. 21:34
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Én harminc évesen jártam így. Egyszer csak bejelentette, hogy nem szeretne gyereket soha. Szétmentünk, most harminchárom éves vagyok, kismama és menyasszony. Keress mást még fiatal vagy! Nehéz lesz, de sikerülni fog!
2020. dec. 4. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!