Milyen vizsgálatokat végez el a doki?
Szia!
Nekem ma 10napja hogy késik.Én az 5-ik nap teszteltem negatívat.Én pénteken megyek majd a dokimhoz.
szerintem hasi uh lesz,vagy hüvelyi.De ha baba van nálad akkor kér majd labor vizsgálatot is,vér és vizelet.
Remélem mind a kettőnknél baba van.Nekünk akkor kapna egy kistesót a pici fiúnk.
Lécci írd majd meg hogy mi volt a dokinál,drukkolok neked!!
Szia.
Először is manuális úton megvizsgál,és amennyiben valami rendelleneset talál(akár babára utaló jel is persze),akkor lehet hogy elküld UH-ra,vagy laborba,vagy csak egyszerűen ad egy gyógyszert,miután persze teljesen kizárta a terhességét lehetőségét,ami meghozza a mensidet.MOndjuk,azt nem értem,hogy azóta miért nem teszteltél,olyan nincs hogy nem merek,a doki is ezt mondja majd.Én biztos akár 15-öt teszteltem volna addig,míg valami bizti eredményt nem kapok.
Szóval összegezve:Sztem így egy teszttel kezdi,majd megvizsgál kézzel,és ezen eredmények függvényében esetleg továbbküld UH-ra.
Sok sikert.Lizy
Szia!
Nagyon szorítok akkor neked!!!Nekem azóta sem jött meg,aminek nagyon örülök!!!!
akkor majd írj,sok sikert!!!!!
Szia!
Nagyon sajnálom,komolyan:( De nem szabad feladni,új hónap új remény:)ami késik nem múlik!!
Bár az se jó ha nem a baba miatt miatt nem jön meg...
Nálam minden változatlan.
Pénteken este felé írok,hogy nálam mi a helyzet.
Szerdán pedig várom a jelentkezésedet,és ne legyél nagyon szomorú...(tudom könnyű mondani)
Szia!
Örülök,hogy végül is minden ok,ez a lényeg!!!
Új hónap új remény...szóval nem feladni!!!
Én csináltam azóta egy tesztet,de neg.lett.Viszont azóta sem jött meg.A cicim viszont fájdogál...
Akkor holnap este felé írok,köszi hogy drukkolsz:)
szia!
Hát..az ultarhangon nem látott semmit,de viszont hogy biztosra menjen vett tőlem vért.Mert azt mondta hogy lehet hogy még nagyon kicsi a terhesség,és ilyenkor még ultrahangal se lehet látni...de a vérben szinte egyből benne van a HCG hormon....ennek hétfőn lesz meg az eredménye.
Hát ez van,szerintem neg.lesz.De nem baj,mert ami késik nem múlik.Na meg igazából mi 1 év múlva szerettünk volna "bebabásodni" a párommal:)
Na mind egy,neked sok sikert kívánok,hogy minél előbb átéld a terhesség minden csodáját,hidd el szuper!!!!Én nagyon élveztem:)
Sok puszi neked:Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!