HCG és progeszteron értekek az 5. héten?
Sziasztok! Miután kiderült, itthon tesztek alapján, hogy terhes vagyok (dokihoz 2 nap múlva megyek) elrohantam vérvételere is. Az 5+0 napján az alábbiak szerint alakult: Béta HCG: 526,48 mIU/ml, progeszteron: > 127,21 nmol/l. Holnap megyek a következő HCG-re. Szerintetek ezek az értékek jók?
Köszönöm!
Így van, felesleges menned ilyen korán, ha csak nincsenek panaszaid ( görcsölés vagy vérzés), raersz a 8 héten menni.
A vérvételi eredmény így nem értékelhető, az a lényege hogy 2 naponta duplazodjon. Ezzel szokták kizárni a méhen kívüli terhesség esélyét. Ha megfelelő mértékben emelkedik akkor és nem stagnál, akkor a petezsák a méhen belül ágyazódott be.
5. hétnek megfelel persze, de nem ez a hcg vérvétel lényege
A progeszteron rendben van.
Koszonom a valaszokat!
1,5 ev utan stimulacioval sikerult a baba. Szeptemberben kiderult, h nincs peteeresem (akkor a prog. 0.6 volt), ebben a ciklusban pedig uh kovetes utan azt mondta a doki, h nem nonek szepen a tuszoim. A pozitiv teszt ota.. bar mar elotte is nehany nappal, gorcseim vannak. Ezert megyek es voltam vervetelen is, nehogy veletlen keves legyen most is a progi szintem es emiatt menjen el a baba. A HCG szinten azert, h megnyugodjak. A dokihoz eloszor csak a 7. Heten akartam menni, de pont felszabadult nala egy hely pentekre. Tudom, tulaggodom. Csak nehez elhinni, h talan most sikerult.
Ez esetben valóban érdemes menni!
Minden jót kívánok nektek!
Miért ne látna?
Felritkulás pl vagy gestaciós gyűrűt is láthatja az is koraterhesség 🙂
Gratulálok kérdező! 😊
Már 20 hetes terhes vagyok, kislánnyal, eddig szinte minden tökéletes. :)
Viszont kiderült, hogy van egy polip a méhszájon... ez mar volt, h kivérzett, úgyhogy már 2 hete táppénzen vagyok és fekszem, biztos, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!