Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki erzett mar hasonlot?...

Valaki erzett mar hasonlot? Olyan mintha 14 hetes terhessegi tunetem lenne.

Figyelt kérdés

Szeptember kozepen voltam exemmel, azota volt normalisan menzeszem, annyi hogy aktus utan az elso mensi hamarabb jott meg a vartnal. Az elmult idoben haromszor is voltam dokinal, mert noi gondjaim adodtak, szerencsere azota minden oke, teljesen egeszseges vagyok. Utoljara multheten voltam dokinal, es ra negy napra elkezdtem erezni enyhe remegest es hanyingert. Azt hittem ez a peteeressel jar, ugyhogy nem is figyeltem ra. Az alhasi remegesek azota egyre jobban erosodtek, es a hanyinger ma annyira eros volt, hogy azt hittem elajulok vagy behanyok (mar bocsi), ezen kivul meg nagyon remegtem. Kiszamoltam es most lennek a 14 hetben ha terhes lennek es akkor vannak ilyen tunetei a terhes mamaknak.

Szoval igazabol az a lenyeg, hogy lehetseges, hogy a doki benezte es megis terhes lennek?

2020. dec. 2. 17:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
reméljük nem
2020. dec. 2. 17:53
 2/17 A kérdező kommentje:
A HCG vervetelem is azt mutatta h nem vagyok terhes... szoval nem ertem
2020. dec. 2. 17:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, tudod, hogy attól még, hogy vannak olyan kismamák, akik hánynak és/vagy émelyegnek, szédülnek a terhességük valamely szakaszában, egyik sem bizonyítéka a terhességnek? Sőt, sokkal több más dologtól jöhetnek ki ezek a tünetek, mint amennyire valószínű, hogy egy kismamánál jelentkeznek. (Amúgy tipikusan 12. hétre már elmúlik a rosszullét, szóval ez sem igaz, hog "akkor vannak ilyen tünetei a terhességnek". Maximum lehetnek.) A hCG viszont egyértelműen a terhességet mutatja, ha van a vérben. Ergo nem vagy terhes.
2020. dec. 2. 18:04
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez 100% hogy nem terhesség a doki észrevette volna
2020. dec. 2. 18:06
 5/17 A kérdező kommentje:
#3 persze jogos, es igazad is lehet, de tudod milyen az ember egybol neten keresgel, es ahova katintottam mindenhol a terhesseget hozta be. Ugyhogy emiatt kerdeztem meg, hogy esetleg mas is erzet mar ilyet es nem volt terhes.
2020. dec. 2. 18:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A 12. héten szokott elmúlni a hányinger, nekem nem múlt el, viszont a 6. héten kezdődött, szerintem kizárt, hogy terhes legyél, hányingered mástól is lehet, rosszat ettél, vírus, stb.
2020. dec. 2. 18:36
 7/17 A kérdező kommentje:

Engem ez az alhasi remeges zavar, soha nem ereztem meg ilyet, olyan fura.

Most ez hulye kerdes lesz, de fel kell tennem. Van olyan hogy valakinek nem no a hcg szintje ha terhes?

2020. dec. 2. 18:38
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Biztos hogy nem vagy terhes. Én egyszer annyira bele lovaltam magam, hogy azt hittem mindjárt szülni fogok. Persze terhes se voltam 🤦‍♀️😂
2020. dec. 2. 19:00
 9/17 A kérdező kommentje:
Oo jezusom! Na remelem kiderul mi a bajam, az is lehet koronas vagyok. Tanar vagyok, a suliban tesztelnek, majd kiderul. Koszonom a valaszokat!
2020. dec. 2. 19:04
 10/17 A kérdező kommentje:

Egyepkent ez volt a vervetelem eredmenye, ket hete csinaltattam egy magan laborban......

eredmeny egyseg <1.20mIU/ml.......Referencia tartomany <5,3

Ez nem terhesseget jelent ugye? Mar teljesen elbizonytalanodtam

2020. dec. 2. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!