Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés után akinek már az...

Vetélés után akinek már az első mensi előtt baba lett, mi volt a tünet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azokhoz szólna a kérdésem akik vetélés után rögtön teherbe estek

1 hónapja volt 1 spontán vetélésem 5 hetesen. Nem volt művi befejezés, az orvos javasolta, hogy ha vége a vérzésnek próbálkozhatunk is mert ilyenkor nagyobb a valószínűsége a teherbe esésnek és hogy megmarad a baba. Elvileg :/

Nekünk első baba lett volna.

2 hétig véreztem, azóta élünk szexuális életet. Régebben szabályos 28 napos ciklusaim voltak. Ha a vetélés első napját nézem mensinek akkor ahoz viszonyítva 2 napja késik a mensim.

Persze tisztában vagyok vele hogy ilyenkor idő mire beáll. A kérdés azokhoz szólna akiknek már meg sem jött az első, hanem rögtön baba lett. Mikor teszteltetek és volt e valami tünet amire felfigyeltetek hogy talán újra baba van a dologban?

2020. dec. 2. 16:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem ìgy volt. 11 hetes terhessègem ment el természetesen, a baba màr egy hete nem èlt addigra.

Az èmelygès volt az első tünet, de nem gondoltam rögtön terhessègre, mert munkahelyet vàltottam, ès szokatlan volt az ùj hely szaga, arra fogtam az első hetekben. Nem emlekszem mikor teszteltem. Egészseges gyerekem lett.

2020. dec. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!