Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A ciklust az elozo menzesz elso napjatol szamitsuk a kovi menzesz napjaig ?

Oktober 26 volt az utolso menzeszem ,12 napig tart de abbol mar 5 nap csak pecsetelgetek.

Talan ovum november 16,vagy 22 volt.

Azota kikene mutatnia a tesztnek ha teherbe estem volna?

Meg akkor ezek szerint mar 2 napja kesnie kene nem?

Es a teszt negativ amit ma csinaltam masodik pisibol.

Hanyingerem van,neha gorcsolok,mellem erzekeny ami menzesz elott nemszokott lenni, 5 percenket jarok pisilni nem csip meg semmi ilyesmi,es szedulok eleg rendesen.

November 17.-en volt szagtalan tejszeru folyasom, november 21.e ota nem minden nap de gorcsolgetek.par napja vettem eszre hogy 1x1 nem minden nap de pici potty szeru rozsaszin a papir pisiles utan.

Varjak meg par napot es megint teszteljek vagy eselytelen a terhesseg?

2020. dec. 2. 11:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

De hát akkor mégiscsak tudod, hogy honnan kell számolni a ciklust, ha te magad írod, hogy milyen hosszúak voltak az előző ciklusaid.

A 38. ciklusnapon vagy, ami úgy tűnik, nálad nem ritka. Én is október 26-án menstruáltam utoljára, nekem múlt pénteken már kb leugrott a második csík a tesztről (de nekem 28-29 napos ciklusaim vannak).

Terhesség helyett azonban én előbb gondolnék hormonproblémára, mert a 12 napos mentruáció minden, csak nem normális. Erre mit mond az endorinológus meg a nőgyógyász?

2020. dec. 2. 13:48
 22/27 A kérdező kommentje:

Adtak gyogyszert inzulinrezisztenciara adimet xrt,pajzsmirigyre letroxot ,es a terhessegre tekintettel adtak normoxilt.

6 honapja mar szedem a gyogyszereket.

A ferjemet most kuldtek a devaibol andrologushoz,neki is adtak 3 gyogyszert abbol 2 vitamin.

Es aźt mondtak neki nem nagy elterese van,a gyogyszer segit rajta.

Na neki most fogyott el a gyogyszer,es azt mondta az orvos hogy igy megbiztosabb hogy teherbe birok esni mutetek nelkul azaz termeszetes uton.

Ezek szerint csak hasznalt valamit ha mat szedjuk a gyogyszert.

2020. dec. 2. 14:01
 23/27 anonim ***** válasza:
Hàny évesek vagytok???
2020. dec. 2. 14:03
 24/27 A kérdező kommentje:
21
2020. dec. 2. 14:05
 25/27 A kérdező kommentje:
2 eve szeretnenk babat es semmi eredmenye,ezert kuldtek meddosegi kozpontba
2020. dec. 2. 14:06
 26/27 A kérdező kommentje:
pl januarba nem akar megjonni a menzeszem,elmentem nogyogyaszhoz kepes volt fogamzasgatlot adni ..
2020. dec. 2. 14:10
 27/27 A kérdező kommentje:
Most kell majd vissza mennem endokrinologushoz friss leletekkel,kivancsi vagyok mit mondd majd .
2020. dec. 2. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!