Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A ciklust az elozo menzesz elso napjatol szamitsuk a kovi menzesz napjaig ?

Oktober 26 volt az utolso menzeszem ,12 napig tart de abbol mar 5 nap csak pecsetelgetek.

Talan ovum november 16,vagy 22 volt.

Azota kikene mutatnia a tesztnek ha teherbe estem volna?

Meg akkor ezek szerint mar 2 napja kesnie kene nem?

Es a teszt negativ amit ma csinaltam masodik pisibol.

Hanyingerem van,neha gorcsolok,mellem erzekeny ami menzesz elott nemszokott lenni, 5 percenket jarok pisilni nem csip meg semmi ilyesmi,es szedulok eleg rendesen.

November 17.-en volt szagtalan tejszeru folyasom, november 21.e ota nem minden nap de gorcsolgetek.par napja vettem eszre hogy 1x1 nem minden nap de pici potty szeru rozsaszin a papir pisiles utan.

Varjak meg par napot es megint teszteljek vagy eselytelen a terhesseg?

2020. dec. 2. 11:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

A lényeget nem mondtad. Védekeztél?

Azért szomorú hogy nő létedre ilyen alap dolgokat nem tudsz hogy mikor kell szàmolni...

2020. dec. 2. 11:47
 2/27 A kérdező kommentje:

Babat szeretnek nem vedekeztem.

Csak meg kerdezem hogy jol tudom e,minhogy rosszul szamoljam.

Azert is kerdezem mert tobb helyen olvastam hogy menzesz elott nemtudom hany nappal pozitiv a teszt.

De ha 2 napja kesik es meg mindig nem mutat semmit mar nem is mutathat pozit?

2020. dec. 2. 11:56
 3/27 anonim ***** válasza:
Ha szexeltél, akkor lehetsz terhes. Ha rendesen védekeztetek, akkor kicsi az esélye a terhességnek. A 12 napos vérzés nem normális, és a napokig tartó pecsételés sem egészséges. Ha a terhesteszt is negatív, én inkább hormonális problémára vezetném vissza a menstruációd késését meg az egyéb kellemetlen tüneteidet. De én nem vagyok orvos. Nőgyógyász fog tudni biztosat mondani.
2020. dec. 2. 11:57
 4/27 A kérdező kommentje:

2 db os Xepil tesztet vettem es nem latok a teszten 2. Csikot .

De viszont az utobbi idoben azt vettem eszre hogy ahol megkene jelennie a 2. csiknak ott feher szinu a csik ,nem szurke nem rozsaszin hanem feher.

Szar lenne a teszt?

Nem aztatom el,es nem teszem tovabb mint ameddig kell.

2020. dec. 2. 12:02
 5/27 A kérdező kommentje:

Olyan vastagsagban ahol a rozsaszin csiknak kene lennie ott vilagosabb feher mint a teszt tobbi resze..

Remelem ertitek hogy mire gondolok.

2020. dec. 2. 12:03
 6/27 anonim ***** válasza:
Vegyél digitális tesztet, azon egy teljesen egyértelmű + vagy - lesz és nem kell fehér meg halványrózsaszín csíkok miatt görcsölni. De mindenekelőtt rendbe kéne tenned a hormonháztartásod.
2020. dec. 2. 12:07
 7/27 A kérdező kommentje:
Az lesz ,remelem pzitiv lesz .
2020. dec. 2. 12:12
 8/27 anonim ***** válasza:
55%
Biztos hogy kell neked gyerek, totàl nem vagy képbe az egesszel... Mint egy 8 éves.
2020. dec. 2. 12:13
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem kerdeztelek meg hogy kell e nekem vagy nem gyerek ..
2020. dec. 2. 12:16
 10/27 A kérdező kommentje:

Amugy nem tudom miert kell a masikba belekotni.

Rendszertelen a menzeszem jarok endokrinologushoz ,jarok rendszeresen nogyogyaszhoz teljesen leszarnak mindent..

Hagy legyek mar tisztaba a dolgokkal ha mar az orvos akihez jarok olyan mint a fasz...

Arra voltam kivancsi a menzeszemmel kapcsolatba hogy hogy szamoljak a ciklust mert meg nekem negativ a teszt ,masnak ilyenkor mar pozitiv...legalabb en utana jarok meg megkerdezem amibe nem vagyok biztos.

Egyebkent szedek 3 fajta gyogyszert,jarunk a devai intezetbe is ,ferjem mar jart andrologusnal o is szed 3 fajta gyogyszert.

Amit tudok megteszek annak erdekeben hogy informalt legyek.

2020. dec. 2. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!