Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik menstruációm kB...

2 napja késik menstruációm kB 6 napja fáj a mellém illetve mellbimbóm érzékeny nem tudok hasra feküdni olyannyira... Az erek látszanak fáj a fejem és fehér krém szerű szagtalan folyásom van néha néha gorcsolgetek 36,7 a hőm lehet baba?

Figyelt kérdés
Enyhe PCO Mehem van szedek rá bronchocriptin nevű gyógyszer napi 2 szem plusz progeszteron hormont szintúgy napi 2 szem és trimesztert. Mensi előtt 2 nappal teszteltem negatívat.. Kicsit remenyvesztettek vagyunk.
2020. dec. 1. 23:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
30+4 hetes vagyok. :) első baba. nekem nem nagyon voltak tüneteim, csak a hasam görcsölt úgy, mint mielőtt megjött.
2020. dec. 2. 22:29
 22/24 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)) akkor nem sokára jön a baba Pécsen szülsz majd?
2020. dec. 2. 22:36
 23/24 anonim ***** válasza:
köszönöm :D nem, Békéscsabán. :)
2020. dec. 2. 22:38
 24/24 A kérdező kommentje:
Hát én azért kíváncsi vagyok mi történik velem itt a kórházba ahol dolgozok nahyon szuper nőgyógyász van aki a hormonokban nagyon jó hozzá akarok menni de így barnazas alatt nem igazán akarnék menni..
2020. dec. 2. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!