Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha már volt meg 2x a menstruációm az aktus óta akkor semmi esély a terhességre ugye? Tesztet csináltam még mielőtt nem jött meg és negatív! Köszi a válaszokat. :)
2020. nov. 29. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Lehetsz.
2020. nov. 29. 22:32
 2/9 A kérdező kommentje:
De ha negatív a teszt akkor is? És az aktus már 2 hónapja történt!
2020. nov. 29. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy lehetsz. Negatív a teszt és menstruáltál kétszer, nyilvánvalóan nem vagy terhes.
2020. nov. 29. 22:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)
2020. nov. 29. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Attól még lehetsz. Talán nem szeretnél édesanya lenni?
2020. nov. 29. 22:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Még nem szeretnék!:)
2020. nov. 29. 23:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Voltam hónap elején orvosnàl azt mondta nem lát semmit! Vagyishogy nem vagyok terhes! De gondoltam írok valaki járt-e már így esteleg
2020. nov. 29. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Logikusan a kérdésedre a válasz egyébként miért ne lehetnél? Maga a kérdésed az, hogy lehetsz e terhes. Na már most erre igen a válasz amit sokan humorosan le is írtak. Rosszul tetted fel a kérdést és sokan le is csapják a magas labdát. Ezzel össze is zavarnak.

Kétszer volt mensid (ez még önmagában nem jelenti 100%-ra, hogy nem vagy terhes)

A teszted negatív és a doki se látott semmit. (Tehát nem vagy terhes ez viszont 100%, 2 hónapos terhességet uh-n mindenki megtalál)

Tehát nem vagy terhes, de a jövőben lehetsz :D (itt már mindenbe belekötnek pláne a buta kérdésekbe... pár éve ha valaki menstruált elkönyvelte, hogy basszus kulcs már megint nem sikerült....nem tesztelgettek orrba szájba már szex után) szóval na :)

2020. nov. 30. 07:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. nov. 30. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!