Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha bugyiban...

Lehetek terhes, ha bugyiban csináltam egy fiúval?

Figyelt kérdés

Olvastam egy hülye cikket. Állítólag ha egy férfi elélvez a gatyájába és azt utána a nő bugyijába dörzsöli, akkor a nő terhes lehet.

Ezek szerint egy szűz lány is teherbe eshet? És az előváladéktól teherbe eshetsz?

2020. nov. 28. 17:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Az előváladék is tartalmaz(HAT) életképes spermiumot. Ez azt jelenti, hogy BE KELL TENNIE a farkát.

Két réteg szöveten kizárt hogy át tud menni. :D

És onnan még fel kell "úsznia" a méhszájhoz. Szóval most ezen ne idegeskedj.

Ha viszont kamu a sztori ahogy szokott (elszakadt gumi, meg be sem tette,bugyin keresztül stb) és BETETTE A FARKÁT A PUNCIDBA akkor van okod félni.

2020. nov. 28. 17:47
 2/13 anonim válasza:
93%
🤦‍♀️
2020. nov. 28. 17:47
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha pontosabban leírnád hogyan is történt az a "bugyiban", akkor tudnék pontosabb választ is adni.

Amit leírtál a gatya és a bugyi összedörzsöléséről, ebben az esetben szinte kizárt a teherbeesés, hacsak az ondótól átitatott bugyidat nem dugtad a hüvelyedbe, amit nem feltételezek.

Jegyezd meg jól és örökre, hogy a teherbeesésnek nem feltétele a szüzesség elvesztése, tehát bizonyos körülmények mellett a szűzlány is teherbe eshet!

2020. nov. 28. 17:51
 4/13 anonim válasza:
88%
Jeeezusom 🤣🤣🤣
2020. nov. 28. 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Amennyiben a bugyi a bokádon volt közben, akkor lehetsz. Ha rajtad, akkor nem. Egy hülye cikk mi?:D
2020. nov. 28. 18:56
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Anyám borogass... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
2020. nov. 28. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Nekem egyre gyanúsabb, hogy valaki megtalálta otthon dr. Veres Pali bácsi régi könyveit, és abból szemezgeti ki a legidiótább kérdéseket. Neki írtak ilyen blődségeket, és imádtam a válaszait.

Ha valaki nem tudná már, hogy kiről van szó: [link]

2020. nov. 28. 20:29
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon hasznos tanácsai voltak!
2020. nov. 28. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
#7-es, régen nem a Bravo magazinban voltak ilyenek? Ha valaki emlékszik rá! :D
2020. nov. 28. 21:02
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
#9: Oda már nem ő írt, szerintem. Még előtte az Ifjúsági Magazinban és a Világ Ifjúságában jelentek meg a tanácsai. És kiadott belőlük két könyvet is, "Beszélnünk kell róla" és "Erről is beszélnünk kell" címmel. Akkor még tini voltam, de már akkor is jókat röhögtem/szörnyűlködtem a kérdéseken, amik a jelenleg feltett kérdéssel kb. egy kategóriba estek.
2020. nov. 28. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!