Vajon "megérezhettem" hogy most baba lesz?
Sziasztok.
Már 1 éve próbálkozunk a párommal de még nem sikerült a baba.
18-án együtt voltunk és együtt lét után valami fura érzés volt a hasamban. Két napra rá szörnyen elkezdett fájni a mellem, eddig mindig a harmadik sorba kellett bekapcsolnom a melltartóm, de azóta olyan szinte elkezdett nőni és kemény hogy már a legelső sorba kell kapcsolni. Vasárnap jönne a nem várt menstruáció, viszont nekem előtte már 1 héttel mindig fáj a hasam alul, de most egyáltalán nincs fájdalmam. A mellem nem szokott fájni csak érzékeny mensi előtt, de most nagyon fáj. Reggelente mikor felkelek "elönt" a forróság és egész nap fura szagokat érzek. Van már egy 3 éves kislányunk de mikor várandós voltam vele, semmi rosszullét nem volt. Nem szeretnék még tesztelni, csak hétfőn, ha vasárnap nem jön meg, amit nagyon remélek 🙏
Neharagudjatok hogy ilyen hosszú lett 🤗
Mi 4 nappal a nem várt előtt pont hivatalosak voltunk egy összejövetelre, aznap reggel úgy ébredtem, hogy csinálnom kell egy tesztet, mert lehet nem kellene már nekem este meginni azt az egy-két pohár bort. Halvány volt a pozi, de egyértelmű 😊
Egyébként csak a 7-8héttől jelentkeztek tünetek, elotte pms is lehet.
De szorítok, hogy baba legyen 😊
Ez is egy jó kis sci-fi filmbe illő misztikus valami lenne xD
A babához sok sikert, de az aktus utáni dolgokat felejtsd el, mert még azt hiszik megőrültél :D Ez kb olyan, mintha azt mondanád hiszel a varázslatban :)
Szép pozitív tesztet kívánok!
Biztos hogy ezt így ebben a formában nem érezhetted meg. Eleve mi okozna aktus után "fura érzést" a hasban? 2 nappal későbbi mellfájdalom is kizárt hogy amiatt lett volna.
Arról van itt szó inkább, hogy annyira rákattantál a témára, hogy eszeveszettül figyelgeted magad, és a tested amugy normális és megszokott jelzéseit felnagyítod. Az agy sok mindenre képes.
Ezeket azért érzed, mert figyeled magad
Én is a múltkor éreztem mindenféle jelet, telejsen azt gondoltam, hogy sikerült, de nem
Persze ettől még sikerülhetett neked, de ne beszéld be magadnak, mert csalódás lesz
Minden hónapban azt hittem eddig, hogy megéreztem és most sikerült.
Most először vagyok szkeptikus, és már 3 napja késik, de még mindig belül azt érzem, hogy nem sikerült.
Azért holnap tesztelek egyet, de nem hinném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!