Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki jártas az ovu tesztben...

Aki jártas az ovu tesztben tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban el kezdtem az ovu tesztet. De sajnos én úgy látom hogy nem volt ovum vagy rossz tesztet választottam. Vagy csak próbálkozik a szervezetem. Szerintetek mit ronthattam el? Köszike ha írtok.

[link]

Ilyenek a tesztek pont a 14. Nap ki maradt és minden nap ugyan abban az időben csinálom.

2020. nov. 27. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdd el előbb, a 9. Vagy 10. napon.
2020. nov. 27. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Én látom az erősödést. Ha a legalsó teszted mai volt, akkor szerintem ne hagy abba lehet, hogy holnap vagy holnap után pozi lesz :)
2020. nov. 28. 00:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen hosszú a ciklusod?
2020. nov. 28. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozz tovább, hátha még lesz belőle pozitív.
2020. nov. 28. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen hosszú ciklusaid vannak? Érdemes előbb elkezdeni tesztelni, nekem pl. most már a 7. napon megjelent halványan a második vonal. Ez most a szokottnál sokkal koraibb, tüneteim lettek, azért kezdtem előbb tesztelni. Előtte és utána viszont teljesen hófehér mindig, második vonalnak jele sincs. Milyen érzékenységű a teszt?
2020. nov. 28. 21:34
 6/7 A kérdező kommentje:
28-32 napos szokott lenni a menzeszem. Ez 20as one step teszt
2020. nov. 28. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
A halvány vonal becsapós tud lenni, korábban nekem is mindig csak egy nap volt világos a vonal, aztán pozitív lett, de ebben a hónapban már 7. napja halvány a vonal, az agyamra megy lassan. De tegnap erősödött, ma barnázás, szóval remélem már pozitív lesz.
2020. nov. 29. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!