Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy nem mutatja a teszt?

Lehet, hogy nem mutatja a teszt?

Figyelt kérdés
4 napja késik de negatívat tesztelek. Nem szokott ennyire megcsúszni a ciklusom, nem stresszeltem mostanában és gyógyszert sem szedek. Nem tudom mitől lehet. Van, hogy nem mutatja a teszt a terhességet?

2020. nov. 26. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia lehet később volt ovud ezérz később lesz a mensi is. Vagy éppen a két csík 😊
2020. nov. 26. 08:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem van tünete az ovunak, így tudom, hogy rendesen jött. De köszönöm, meglátjuk.
2020. nov. 26. 08:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Gondolom ha 1 hete nem jön akkor már csak kimutatják a tesztek. Ha meg nem akkor kizárható a terhesség?
2020. nov. 26. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem négy nap késéssel délutáni vizeletből olyan pozitív lett majd leugrott a második csík, úgyhogy nekem még olyan nem volt, hogy nem mutatta volna ki ennyi késéssel.
2020. nov. 26. 08:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen sajnos én is azt gondolom, hogy mutatnia kéne. :(
2020. nov. 26. 08:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Bárkivel elő szokott fordulni, hogy késik, annak ellenére, hogy általában mindig pontos. Én is jártam már így nem egyszer.
2020. nov. 26. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Extrém ritka, hogy ne mutatná ki a teszt. Próbálj meg nem reménykedni ebben, mégha a matematikai lehetőség létezik is.

De ha nagyon sokat késik és negatív a teszt, akkor is érdemes orvost felkeresni (legalábbis a teszt betegtájékoztatójában ez szokott lenni szerintem).

2020. nov. 26. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!