Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, hogy nem mutatja...

Van olyan, hogy nem mutatja az Lh teszt, de van ovuláció?

Figyelt kérdés
10-es tesztet használtam, de nem mutatott semmit, végig negatív volt, még emelkedni se emelkedett. Nem tudom, hogy nem e csúsztam le róla. Volt nagyon bő tojásfehérjés nyákom, nagyon fent volt a méhszájam, puha volt és nyitott, illetve az arra jellemző enyhe görcsölés is volt. Minden arra mutatott hogy volt ovuláció. Az Lh teszt viszont egy kicsit se erősödött. Volt mással is így?

2020. nov. 24. 05:19
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Vegyel erzekenyebb tesztet. A normalis volt h nalunk se mutatott semmit.
2020. nov. 24. 06:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt csak uh-n lehetne tudni. Lehet lecsúsztál róla. Ha megjön a mensid szamolj vissza 26 napot. Ha nem teszteltél előtte akkor lecsúsztál róla. A 10esnél nincs érzékenyebb. Annyit el kell érjen az lh csúcs rendes ovu működésnél.

Ugyan akkor én pont nem lh teszteltem csak görbét vezettem. Az szépen mutatta az ovut a tünetek is megvoltak, nyák, fájdalom, de uh-n nem látszott peteérés. Szóval bármi lehet. Mondjuk az LH szint az nem fog elbújni... vagy lemaradtál róla vagy nem volt.

Lh tesztet használok már egy ideje. Ha nincs ovum akkor csak pozi közeli az lh tesztem napokig. Ilyenkor hosszabb ciklusom lesz 38-40 napra jön a mensim. Sajnos most volt idén 3 ilyen ciklusom is.

Nézd végig ezt a ciklust. Addig nem fogod tudni mi lehetett a gond.

2020. nov. 24. 07:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy az lh tesztek korántsem annyira megbízhatóak, mint a hcg tesztek. Hónapokig tesztelem valami olcsó, netről rendelt teszttel, sosem volt pozitív. Aztán vettem gyógyszertárban egy drágábbat, és mikor ez egyértelmű pozitív volt, a régin alig látszott a csík (ugyanabból a vizeletből). Én ott abba is hagytam a tesztelést, inkább szexelünk néhány naponta.
2020. nov. 24. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Hello, nekem végig negatív volt az LG teszt mikor terhes lettem. De annyira negatív, hogy csak a kontroll csík volt mindig.
2020. nov. 24. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!