A barátommal már egy ideje nem védekezünk.Ebben a hónapban késett,de megjött,csak két-három napig tartott. Rámjön egy kicsi hányinger,meg egy napon belül sokszor van hangulat ingadozásom.É szerintetek csináljak egy tesztett?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 14:01
1/5 anonim válasza:
Csinálj! Hiába volt menstruációd, mivel nem a megszokott volt (rövidebb), van esély rá, hogy terhes vagy.
2/5 anonim válasza:
Igazából védekezés nélkül csak idő kérdése, hogy mikor esel teherbe. Ha már van tüneted, akkor a teszt is kimutatja az esetleges terhességet.
3/5 A kérdező kommentje:
Mikor érdemes csinálni? A reggeli első vizeletből vagy akár nap közben is meg lehet csinálni?
2020. nov. 23. 14:15
4/5 anonim válasza:
Sztem már napközben is csinálhatod.Viszont készülj fel rá,hogy szinte egész biztosan negatív lesz.Hiszen volt vérzésed is.
Tapasztalatból írom,sajnos én is kapaszkodom mindig ebbe,ha kevesebb,ha rövidebb,ha elhúzódik,ha hamarabb jön meg...stb....de hidd el,megjött.Nem vagy terhes!
5/5 anonim válasza:
Nekem volt már rövidebb (3 napos) és hosszabb (6napos) menzeszem is, volt erősebb, gyengébb is. Mikor terhes lettem semmilyen nem volt. Hányinger 7-8 hetesen kezdődött, addig semmi bajom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!