Ha a pozitív ovu teszt előtti 2 napon és a pozitív teszt napján voltunk együtt az elég lehet a teherbeeséshez?
Figyelt kérdés
Vagy még érdemes a pozitív teszt utáni napon is, amikor már negatív a teszt?
Azért kérdeztem, mert olvastam a pozitív ovu teszt utáni kb 24 órában következik be a tényleges ovuláció.
2020. nov. 23. 13:44
1/6 anonim válasza:
Már az előtti is sikeres lehet.Attól függ,milyen minőségű a párod spermája és neked pedig a hüvelyváladékod.
Sztem tök jó időzítés volt,de ha lehet,legyetek még együtt.Hiszen másnem egy jót szeretkeztek😊
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2020. nov. 23. 16:56
3/6 anonim válasza:
Mikorra nem várod? Nálunk is épp így volt ovuláció előtt 2,5 nappal voltunk együtt és ovu után 2 nappal. Dec elejére nem várom én. De hétvégén tesztelek talán. Ma vagyok az 5.dpo napon.
4/6 A kérdező kommentje:
én december 7-re nem várom :) szerintem addig nem is nagyon tesztelek
2020. nov. 23. 22:01
5/6 anonim válasza:
Én december 1-2 körül (előző voltam).
Majd írj ha teszteltél
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, mindenképp! :)
2020. nov. 25. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!