Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet TUTI kislány?

Hogyan lehet TUTI kislány?

Figyelt kérdés
Már van 3 fiúgyerekünk,szeretnénk egy kislányt végre.Milyen tippek/trükkök vannak erre?Mi mit próbált és mi vált be közülük?

2020. nov. 22. 21:06
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ki mit próbált akart természetesen.
2020. nov. 22. 21:07
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Örökbefogadással. Mégis, szerinted, hogy lehetne biztos? Minden más, ami TUTI, az itthon illegális.
2020. nov. 22. 21:09
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem kívánságműsor.
2020. nov. 22. 21:09
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

léteznek praktikák, de egyikkel sem lehet biztosra menni, ezek csak az esélyét növelik, de attól még simán lehet újabb fiú

ha fiúnak nem tudnátok örülni, akkor lehet jobb, ha nem vállaltok egy negyedik gyereket

2020. nov. 22. 21:21
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
A "lányos" hímivarsejtek szívósabbak, tovább életben maradnak. Így ha tudod mikor van peteérésed, akkor előtte 1-2 nappal próbálkozzatok. Persze ez se 100%, simán lehet megint fiatok.
2020. nov. 22. 21:39
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Mindharom lanyom ovu elott par nappal fogant, de en jobban hiszek abban az uj elmeletben h a petesejt valogat. Rengeteg barati hazasparnak vannak csak egynemu gyerekeik a kornyezetemben, joval tobbnek mint vegyesparos, szerintem ez nem veletlen. Mi emiatt nem is vallalunk 4.et hatha alapon.
2020. nov. 22. 21:45
 7/20 anonim ***** válasza:
50%

Én a kisfiam után kislányt szerettem volna.

A következő praktikákat vetettem be:

1. ovuláció előtt 2 nappal voltunk együtt, aznap nem;

2. az együttlét csúcspontján olyan pózt választottam, ahol kevésbé mély a behatolás.(a "lány" spermiumok kissé lassabbak, de tovább tudnak úszni állítólag, így nem gond, ha nagyobb távot kell megtenniük a célig - a "fiú" spermiumok pedig gyorsak ugyan, de hamar kifáradnak. Vagyis a fiú babához a mély behatolással járó pozíció kedvez, a lányhoz nem.)

Ezzel együtt valahol mélyen volt bennem egy érzés, hogy mi lesz ha ő is kisfiú lesz... és addig-addig lappangott bennem ez az gondolat, hogy kezdtem megszeretni, sőt beleélni magam :D Még kisfiú nevet is választottunk!

Aztán kiderült, hogy kislány. Szóval egyfelől bejött az eredeti tervem, másfelől meg addigra a kisfiúnak pont annyira örültem volna.

Ami érdekes, hogy 4x voltam terhes, és a kínai holdnaptár (amire sokan esküsznek) nekem egyszer sem találta el a gyerek nemét.

2020. nov. 22. 21:50
 8/20 anonim ***** válasza:
50%
2020. nov. 22. 22:23
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 7 es! Mindegy milyen pózban vagy, azok a spermiumok még vagy 3 napig kóricálnak a petevezetőben!
2020. nov. 22. 22:36
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Ezzel az a gond, hogy ha bármit kipróbálsz, hogy lány legyen és végül fiú lesz, óriási csalódottságot fogsz érezni.

Mi is igyekeztünk inkább ovu előtt együtt lenni, meg ilyenek, de amikor másodjára is fiúnk lett, holott a terhesség is hányingeresebb volt az elején meg minden, hát nem mondom, eléggé csalódott voltam. Most már persze örülök, mert a fiam a fontos a történetben, nem az hogy lány is lehetett volna.

De talán érted mit akarok ezzel mondani.

2020. nov. 22. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!