Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon enyhe IR-el esett már...

Nagyon enyhe IR-el esett már valaki teherbe?

Figyelt kérdés

Homa index szerint: 2ig jó

IR gyanú/ enyhe IR:2.5 felett

Nekem: 2.2 lett az értékem.😔

El vagyok keseredve.. Fél éve nem jön a baba. Egy remalom ez az egész utána járás is, hogy mi bajom van,mert sokszor pecsételek... Többi értékeim jók.

2020. nov. 21. 10:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Karácsony előttre van időpontom. De addigra megörülök.. Úgy terveztük, hogy karácsonykor már 3an leszünk erre tessék. Mehetek minden fele vizsgálatokra, mert ki tudja mi bajom van.. 😢😢😢😢
2020. nov. 21. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Homa index nem alkalmas ir megállapításra. Az terhekt cukor és inzulin eredményeket kéne látni.
2020. nov. 21. 10:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Homa index elavult, nem is hasznàljàk màr.

Nekem egyèbkènt van IR-em, diètàzom. Simàn teherbe estem első hònapban, 1 együttlètből :)

2020. nov. 21. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 180felett volt a 120 perces inzulinom. Tehát nagyon magas. Kaptam gyógyszert és fogyeltem az étkezésre, 3. Hónapban terhes maradtam.
2020. nov. 21. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálam IR+PCOS+endometriózis kombó. Természetes kezeléssel (diéta, mozgás, stb.) spontán sikerült teherbe esni 8 hónap alatt. Nyugi, nem mindenkinek jön össze azonnal. Az első 1 évben felesleges pánikolni.
2020. nov. 21. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem enyhe IR és PCO. Az első Merckforminos hónapban terhes lettem. :)
2020. nov. 21. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Én IGT-vel lettem terhes (ez már súlyosabb mint az IR).

Netaminos Myo-inositol és Merckformint szedtem :)

2020. nov. 22. 08:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Az lemaradt, hogy napi 2x inofolicot ittam.

2020. nov. 22. 08:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Off: Kevesebb nyávogás, kicsit több türelem és magadnak is és a születendő gyereknek is jót teszel. Ha már ez most “rémálom”, akkor kicsit még gyúrni kellene erre szerintem. Pláne ha hat hónap után már az elkeseredés fázisban vagy. Bocs, ha bántón hangzik, de tényleg túltolod az önsajnálatot és én azt tapasztalom, hogy utána az ilyen nőkből lesznek a mártíranyuk is. Ez csak az én véleményem.

Off vége: At IR diétával és mozgással kiválóan kezelhető. Ha túlsúly is van, akkor már 5-10%-os súlyvesztés eredményt szokott hozni. Sok esetben gyógyszerre sincs szükség. Kitartás és türelem.

2020. nov. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!