40 évesen, első babára vágyva, nőgyógyászt keresek. Jó szakorvost szeretnék, aki idősebb nálam. Tudtok ajánlani?
igen!
merre vagy attol fugg?
bp en van, akihez en is jartam o mar profeszor dr. Barna Istvan,a magan rendeloje budan van de amugy azt hiszem a st. istvan korhazba Rendel
A XV. kerületben lakunk.
Több, mint egy éve próbálkozunk.
A tavasszal 3-szor volt halvány pozitiv tesztem, de rövidesen erős vérzéssel és görcsökkel befejeződött :(
nagyon sajnalom, ami veled tortent!
hat en a helyedbe minnel, hamarabb felkeresnek egy nogyogyaszt es elmondanam neki ezeket de mikor elveteltel nem voltal dokinal??
meg neharagudj hogy ezt mondom a korba is benne vagy mar,es meg elso babat tervezitek, lehet ez is kozbe jatszik, doki minnel hamarabb ez a doki akit leirtam neked , az nagyon nagyon jo orvos ,fizetni kell a vizsgalatokert de nagyon ott van , lelkiismeretes , segitokesz !!
Koos-Hutás Piroska, őt nagyon tudom ajánlani!!!
Itt megtalálsz róla pár infót. Moszkava téren van a rendelője és a MÁV korházhoz tartozik.
Minden választ hálásan köszönök.
A kérdésre válaszolva: vidéki vagyok, kettő éve jöttem csak Bp-re férjhez. Azelőtt semmi sem indokolta, hogy orvost keressek. Akihez az Sztk-ba bejelentkeztem felületesen viszonyult hozzám. Az uzsokiban egy idős orvos volt szolgálatban, amikor veszítés miatt bevittek.
Ő lelkiismeretes volt és bizalmatkeltő, de az onkologiai esetekkel foglalkozik csak.
Legutóbb meg, akihez ajánlás által jelentkeztem be, az adott délelőttön nem jött el a rendelőbe... nem akarok már hozzá menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!