Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valami jo tippetek hogy...

Van valami jo tippetek hogy essek teherbe? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! Volt mar egy vetelesem azota folyamatosan probalkozunk. Pozitiv tesztbol megis egy ido mulva negativ lesz.

Van valami jo tanacsotok hogyan essek teherbe konnyeden?

Terhes vitamint szedek (nullasat) de azon kivul valami?

Koszi☺️☺️☺️

2020. nov. 21. 08:32
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Ha ennyire rágörcsölsz a témára, akkor egy üveg vodkát, a menszeszed első napjától 2 héten át kis narancslével beosztva meginni. Lazít, nyugis abban leszel
2020. nov. 21. 08:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok? Amúgy erre nagyon nehéz választ adni, ez nem ilyen egyszerű, főleg, ha esetleg vmilyen betegség is áll a háttérben. A terhes vitamin felesleges ilyenkor, inkább vmi jó fajta multivitamint ajánlok. Mellette érdemes odafigyelni az egészséges táplálkozásra és rendszeres sportra. Persze ezek sem biztos, hogy segítenek abban, hogy, hamarabb teherbe ess, de ártani nem ártasz vele. Amúgy az apuka egészségügy állapota is fontos lehet.
2020. nov. 21. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
Segitek 57/F
2020. nov. 21. 08:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Próbálj ki pár gyógynövényes készítményt. Pl cickafark, palástfű és barátcserje. Ezek is hatással lehetnek a teherbeesesre, de ha több mint egy éve próbálkoztok, akkor előbb egy orvosi kivizsgálás kéne, hogy minden rendben van-e vagy sem.
2020. nov. 21. 08:49
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Szexelni kell.
2020. nov. 21. 08:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha jól értem, a vetélésed után több kémiai terhességed volt? Én egy alapos kivizsgálást ajánlanék első körben. Olyan rossz nem lehet a helyzet, ha sikerül teherbe esni, de a vetélés és a kémiaik miatt érdemes lenne utána nézni, hogy mi lehet a baj.
2020. nov. 21. 09:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Aspirin protect 100 mg segíti a beágyazódást. Szedjél mèg D-vitamint, B komplex, E- vitamin, Szelén. És nézesd meg a pajzsmirigyed. Sok sikert!
2020. nov. 21. 09:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, mindenféle tanácsok piától a gyógynövényekig... A jelek szerint nem a teherbeeséssel van gondod, hanem a terhesség megmaradásával, ami lehet véletlenszerű ok (pl. osztódáskor létrejött kromoszómahiba), vagy egészségügyi probléma (pl. trombofília vagy más). Ezt egyértelműen ki kell vizsgálni. Ha a nőgyógyásznál elmondod, hogy mi a helyzet, akkor ő beutal majd egy halom vizsgálatra: női hormonok, pajzsmirigy, véralvadás, stb.
2020. nov. 21. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Hormonjaidat ki kellene vizsgalni a veteles es a sorozatos kemiai terhessegek miatt. Egyebkent az aviva torna a hormonokat teszi rendben, nekem rengeteget segitett.
2020. nov. 21. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
8-asnak teljesen igaza van. Érdemes lenne inkább orvoshoz fordulni, nem otthoni praktikákat próbálni. Teákat én is próbáltam, de csak felborította a szervezetem.
2020. nov. 21. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!