Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés napján nem tudunk...

Peteérés napján nem tudunk együtt lenni,csak előtte 1,3,4,5 nappal. Így is esélyes lehet ez a hónap?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a hímivarsejtek akár 3 napot is élnek,de tapasztalat érdekel akinek így sikerült.
2020. nov. 18. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

Mi egyszer nem védekeztünk a férjemmel, úgy voltunk vele, ha jön a baba az se baj, 3-4 nappal ovu előtt voltunk együtt, nem gondoltuk, hogy terhes leszek, mondván még azért sok idő van peteérésig, de csak nem jött meg a menzeszem és pozitívat teszteltem. Mostmár nagyon várjuk a kislányunkat. :)

19 hkm

2020. nov. 18. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Czeizel szerint 2 nappal pé előtt nagyobb az esély a kislányra. Nekünk bejött, 3,5hós a lányom. Szóval igen, összejöhet. :)
2020. nov. 18. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
persze, peteérés előtt egy nappal a legideálisabb, ha jól tudom statisztikailag ezen a napon van a legnagyobb esély (mivel a spermiumoknak is kell idő, míg eljutnak a petevezetékbe, és a lassúbbaknak eltart egy ideig). persze, ez még nem garantálja, hogy sikerül, sajnos, de az esély megvan rá.
2020. nov. 18. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!