Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Császár után nehezebb a...

Császár után nehezebb a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Eddig egy terhességem volt ami császárral végződött. Az első hónapban összejött. Császár után még 3 hónap sem telt el mikor nődokinál voltam rákszűrés miatt. Ő mondta, hogy nagyon szép a méhem és a petefészkeim is. Kérdezte is, hogy könnyen ment-e a teherbeesés. Ez alapján lehetséges, hogy nem lesz nehéz a teherbeesés? Vagy ez független a méh állapotától?
2020. nov. 17. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
NEm, miért lenne nehezebb?
2020. nov. 17. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze hozzá ennek!
2020. nov. 17. 17:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy az összenövések akadályozhatják, illetve a méhen kívüli terhességre is nagyobb az esély.
2020. nov. 17. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta az orvos,hogy lehet összenövés ami akadályozza a teherbeesést,vannak olyan problémák a császár után ami ritka de előfordul.

Ha ezeket időben észreveszik akkor semmi gond.

Császárom volt nekem is 4éve,13hkm :)

2020. nov. 17. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
4 császárom minden gond nélkül!
2020. nov. 17. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Húgomnak 3 császár volt. Nem mondom, hogy gond nélkül, de mindenki jól van!
2020. nov. 17. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem súlyos összenővéseim voltak. Második császárnál derült ki, fenyegető hegszétválás miatt toltak be aztán kiderült, hogy nagyobb a baj. Doki szerint fizikai képtelenség, hogy sikerült teherbe esnem, kihordani végképp. 🤷‍♀️ Mindkét petevezető összenőtt, letapadt mindenem, a lányomat úgy nyomták ki mert minden szorosan letapadt, a vastagbelem megcsavarodott.

2 órát műtöttek.

Alap pcos+ir +bélgyulladásos vagyok + összenővések mellett még is fél év alatt sikerült.

Most lassan érkezik a harmadik lányunk.

Első és második között 34 hónap van, és ha minden jó akkor a második és a harmadik között is ennyi lesz. Tehát azt se mondhatom, hogy túl korán érkeztek volna.

Most is fél év alatt sikerült teherbe esnem, úgy hogy előtte 9 hónapig 2 hetente 2 heteket véreztem, volt mikor 21 napot.. Lenyomtam 2 norculot kúrát, volt egy bevérzett 4x5 cm cisztám.. Ez volt januárban, áprilisban már pozitív volt a teszt. 🤷‍♀️

2020. nov. 17. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Császáros voltam, én nem jelenteném ki, hogy nem nehezebb a teherbe esés,mert 2x is méhen kívülim lett egyszer 1 év próbálkozás után, utána pedig másfél év próbálkozás után az összenövések miatt így nem lehet már természetes úton gyerekünk, szóval így jártunk. Lombikba nem fogok bele menni. A kislányunk 1 aktusból fogant ráadásul nem is ciklus közepén. Nyilván azoknak könnyű kijelenteni, hogy áá nem nehezebb,akik nem estek bele abba a pici %-ba. Nekem is megmondta az orvos, hogy az összenövések miatt volt.
2020. nov. 17. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

Három császárom volt.

A középső gyerek másfél év után lett komoly diéta, életmódváltás után nagynehezen.

A harmadik gyerek egyetlenegy vadabb ittas éjszaka után mikor egyszer nem védekeztünk, mert hogy nekünk már úgysem lehet hisz az előzőnél már mentünk volna inszemre és azóta eltelt 7 év :))

2020. nov. 17. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!