Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mióta próbálkozunk babával...

Mióta próbálkozunk babával hosszabb lett a ciklusom?

Figyelt kérdés

A peteérésem tolódott el 3 nappal mióta rendszeresen együtt vagyunk védekezés nélkül,mar 3 hónapja.

Tapasztalt már ilyet valaki?

2020. nov. 16. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 2-3 nappal kitolódott mióta próbálkozunk. Ha legközelebb megyek rákérdezek a dokimnál mitől lehet.
2020. nov. 16. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezek amolyan hormonális dolgok, igazi magyarázata nincs, de jellemző, a próbálkozó pároknál, hogy a nőnek hosszabb lesz a ciklusa. Ez nem baj. Pl, aki nem él nemi életet és hirtelen rendszeresen kezd élni annak is változik a ciklusa. Minden esetre ez nem rossz dolog, a lényeg, hogy tudsz róla így tudtok időzíteni, ha akartok. Legyen ovu és kész :D Ez már csak ilyen természeti csoda XD
2020. nov. 16. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt... 23-25 napos ciklusaim voltak, tök változó volt, mikor jött meg. Amikor elkezdtünk próbálkozni, beállt kb szabályos 28 naposra. Nem tudom, miért. Szülés után pedig ugyanúgy visszaállt az eredeti 23-25 napra. Ebben a hónapban kezdünk megint próbálkozni, kíváncsi leszek, most mi lesz
2020. nov. 16. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem szex nélkül óramű volt. Rendszeres szextől meg hosszabb lesz...
2020. nov. 16. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is meghosszabbodott. 28 naposról 43 naposra. :( Nagyon rossz, hogy 2 héttel hosszabb. 28 napot is elég kivárni mikor az ember már nagyon vágyik a babára, nemhogy a 43 napot.
2020. nov. 16. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!