Hogy eshet meg az, hogy valakinek többszöri hüvelyi ultrahang után sem veszik észre a terhességet?
Nem akarok terhes lenni, és remélem nem is vagyok az, bár kétszer voltam dokinál, és csináltam jó pár tesztet. Minden negatív, de olvastam már elég durva rémtörténeteket, pl.: nem látták a gyereket 12 hetes terhesen sem, daganatnak látták a babát stb. Az olvasottak alapján eléggé beparáztam.
Igazából felfoghatatlan számomra, hogy nem veszi észre a doki a babát, főleg hüvelyi ultrahanggal. Mi az oka?
Abban bizom en is, hogy hormonzavar. Igazabol a tuneteim, hogy szeptember vege ota szedulok es emelygek, majd oktober ota erzem az eros szuros erzest, az egesz alhasamban, foleg a petefeszkeimben es a koldokom kornyeken. Nem olyan kesobb ra pedig volt egy kicsi alvadtver valadekos verzesem, akkor nagyon gorcsoltem es a jobb petefeszkem borzalmasan szurt. Oktober vege ota pedig eros mellfajdalom es tovabbra is a szuro erzes kb. mindenhol: huvely, petefeszek, meh, oldalam es a koldokom kornyeken.
Na es persze a folyamatos szedules es hanyinger.
Lehet hulyenek nezni, de ennyi szarsagot nem beszelhetek be magamnak, es foleg nem tartana ilyen regota.
Hormon problémáktól is lehetnek ilyen tüneteid.
Vettek már vért mostanság tőles?Nézték a hormonokat?A vérből a terhesség is kiderülne,az sose csal.
Dokinak meg hidd el hogy nem vagy terhes,az ultrahang már látná ha az lennél,ahogyan a teszt is kimutatná hogy az vagy,már bármelyik.
A tüneteket belehet mesélni magadnak,a stressz még tesz is rá egy lapáttal,mert ezt már direkt produkálja.
Lehet bevan gyulladva a méhed,ami miatt fájhat az egész alhasad,nekem is bevolt gyulladva és kezeltetni kellett,az egész alhasam fájt.
Esetleg lehet bármi más:ha a gyomorral van panasz,amit te nem érzel de lehetséges az is átsugározhat bárhova.
Lehet a belekkel gáz,azt is megkéne nézetned.
Csinálj egy teljes kivizsgálást,de ezt a terhesség dolgot felejtsd el.
Nem vagy terhes,ne aggódj ezeken ha csak nem akarsz az lenni csak tagadod mert akkor meg pláne beképzelheted magadnak.
A melleid is a hormonok miatt feszül,fáj,az erességet meg nem tudom,első terhességenél csak akkor volt ilyen amikor hatalmasokra nőttek,az is a közepétől.
2.babát várom,a terhestünetek teljesen mások,most se eres a mellem.
Semmilyen vervetelt, nem kertek tollem, mert azt mondta a doki, hogy o most ezt nem javasolja. Nem erzi szukseget, hogy meg kell nezni a hormonjamat. Ugyhogy csak ultrahangot csinalt, meg en itthon tesztet. Ennyi.
Koszonom a valaszt!
Akkor válasz másik dokit,ha ennyire letojja a bajod,lehet már azért nem csinálja meg ezeket és azért érzi feleslegesnek mert sokszor vagy nála.
Vérvételt csináltass,kérj a házidokidtól vagy a nődokitól.
Az biztos kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!