Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízhatóak a...

Mennyire megbízhatóak a peteérési kalkulátorok?

Figyelt kérdés

A kalkulátor szerint 5 napja késik.

Januártól próbálkozunk a babával, de sajnos eddig nem sikerült.

Persze csinálok tesztet ma, de nem akarok megint csalódni... 😔

2020. nov. 9. 08:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Semennyire... Annyira különbözően működik mindannyiunk teste, hogy ezt egy kalkulátor nem fogja tudni rendesen kiszámolni. A legpontosabb, ha figyeled a tested, hőmérőzöl (helyesen!) és/vagy ovutesztelsz.
2020. nov. 9. 08:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Semenniyre. A nagy átlagra számolnak. Amúgy mi késik 5 napja? A peteeresed? Vagy hogy jön ide a kalkulátor? Ha a menstruációd késik, akkor csinálj tesztet.
2020. nov. 9. 08:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem megbízhatóak...gondolj bele, hogy néha késhet az ovu és hosszabb lesz a ciklus...ezt a kalkulátor nem tudja, sőt van 12-16 nap is lehet a luteális szakasz. Ha neked 16 napos, akkor a kalkulátor szerint korábban mutatja vagy, ha neked 12 napos akkor a 14. Napos jelöléssel pont le is késtétek. Sokkal biztosabb az LH tesztelés mert a pozitív tesztes napon és utána levő max 2 napban van a legjobb esély.
2020. nov. 9. 09:36
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Hat nekem csak egy mobil appom volt, menzesz-ovulacio+az egyuttleteket lehetett beleirni... 1 eve hasznaltam, mikor eldontottuk, h babat akarunk... Mikor egyutt voltunk (3x is egymas utan) pont jelezte a peteerest... Es sikerult is elsore. De szerintem csak szerencsenk volt :)
2020. nov. 9. 09:45
 5/15 A kérdező kommentje:

A menstruációm késik.

De már vettem tesztet.

Én nem vagyok ennyire naprakész ennyire... Nem görcsöltünk rá a dologra.

2020. nov. 9. 10:08
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj, tényleg nem bántásból írom, de ha januártól próbálkoztok (ami lassan egy év lesz) és még mindig a netes kalkulátorokra hagyatkozol, akkor vess magadra. Az nem rágörcsölés, ha egy nő megismeri a saját ciklusát, amihez nyilván más módszer kell, mert egy kalkulátor honnan tudná, hogy működik a tested? Még ha napra pontos ciklusod van de biztos, hogy jól számolja ki.
2020. nov. 9. 10:25
 7/15 anonim ***** válasza:
*de=se
2020. nov. 9. 10:26
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem arra hagyatkozok.

Csak hallok olyanokat akik, szinte percre pontosra teszik az együttlétet is. Én ilyenre gondolok a rágörcsölésen.

2020. nov. 9. 11:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor mire hagyatkozol? A kérdésben az áll, a "kalkulátor szerint késik".
2020. nov. 9. 12:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha megfigyeled a saját tested és kiismered a jelzéseit, azzal többre mész, mint holmi kalkulátorral.
2020. nov. 9. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!