Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt a hónapot akkor engedjük el?

Ezt a hónapot akkor engedjük el?

Figyelt kérdés
Sziasztok!25naposak a ciklusaim már egy jó ideje de a peteérésem igy is a 14napon szokott megtörténni! (minden vizsgálatom megvolt) múlt hónapban a 17napon volt(vagyis október 28án)a peteérésem, teszt is és UH is igazolta! Ma vagyok a 27napon a menzeszem meg sehol néha enyhe görcsöket, de inkább szúrást érzek! Eddig minden sikertelen hónapban rendesen megjött 25napig!ma délután csináltam egy predict early tesztet ami negatív lett! Lehet hinni a tesztnek vagy korán csináltam és inkább még várjak hátha? Nemszoktam tesztelgetni de gondoltam ilyenkor már lehet! Köszönöm aki tud segíteni 🙏
2020. nov. 8. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Csak két dolgot tudok mondani: jót szexeltél, mi a gond? A másik: nagyon rágörcsölsz a semmire! Engedd el, de ne a hónapot, hanem az egész rázummolást. Görcsös, stresszes szervezetbe nem ágyazódik baba.
2020. nov. 8. 16:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért ezt nem nevezném semminek!Persze sok ilyen kérdés van és tudom unalmas! Nemvagyok tesztelgetős!De borzasztó sok mindent történt velem ami miatt természetesen félek, mondjuk 3gyermeket elvesztettem és valahogy ezt már nem olyan könnyen veszem, félek ami ha jól tudom természetes emberi érzés! És igen a sex az mindig jó, meg szerencse, hogy akkor csinálom amikor jól esik 😊
2020. nov. 8. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Hagyjad már a hülyeségeidet, első.

Egy jó szex nem tompítja a gyerek utáni vágyat.

Meg az sem igaz, hogy görcsös stresszes szervezetbe nem ágyazódik be a baba, én is szétstresszeltem magam már az első hónaptól, hogy úgyse fog sikerülni, mert egyszerűen magam körül mindenhol ezt láttam, aztán mègis sikerült a 3. hónapban.

2020. nov. 8. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Ne törődj az elsővel, minden kérdésnél kell, hogy valaki ríja a "ne görcsölj rá" választ, persze olyanok, akiknek elsőre sikerült a gyerek, vagy nincs nekik és nem is akarnak.

A kérdés, hogy ebben a hónapban mikor volt peteérésed? Ha a 14. napon, akkor valószínűleg már mutatná az érzékeny teszt. Ha nem tudod pontodan, akkor könnyen lehet, hogy később, és akkor még nem mutatja a teszt. Mást nem tudsz csinálni, mint várni, és később is tesztelni, ha nem jön meg. Drukkolok!

2020. nov. 8. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
11. napon délutáni negatívból még bármi lehet.
2020. nov. 8. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a PE nem mutatta napokkal előtte.

10.napon vagy, ha jól értem. Várj még 1-2 napot.

Szerintem lehet baba.

Nekem hosszú ciklusom votl, késői peteéréssel. 14. Napon halvány pozi, 15-16 napon leugro PE

2020. nov. 8. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsànat, afölött elsiklottam, hogy most volt a 17. napon (megzavart a múlt hónapban). Akkor meg elég korán teszteltél, még bàrmi lehet.
2020. nov. 8. 18:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek 🙏 hát azért is mertem tesztelni, mivel ha 25napos a ciklusom, ma már ez 27nap,de hát ebből is tanultam!Akkor nem maradt más mint hogy várjak! Aranyosak vagytok nagyon 😊
2020. nov. 8. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Luteralis rövidebb szokott neked lenni, de a babának kell a 14 nap legalább :)

Szorítok neked

2020. nov. 8. 21:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Ma hajnalba minden előjel nélkül sajnos megjött!😔
2020. nov. 9. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!