Tegnapra nem vártam a menstruációm, 26 napos ciklusaim vannak. Semmi tünetem nincs, hogy megjönne kivéve a hisztit, na az elég durva. Boltban szinte sírva fakadtam, mert nem találtam valamit... 😅
Volt egy érzésem, hogy '' gluggy '' tudjátok úgy is mire gondolok szerintem. :)
Aztán igazából csak ilyen tejes hatású fehér folyásom van. Nincs szaga és nem viszket, ég odalent semmim!
Lehet esélyem a babára vagy fertőzés gyanús inkább? :(
2020. nov. 8. 12:13
1/8 anonim válasza:
1 napos késés semmit nem jelent majd ha 1 hetet késik akkor tesztelj
2020. nov. 8. 12:16
2/8 anonim válasza:
Vegyél, tesztet kiderül. Nekem alapvetően mensi előtt közvetlenül már nincs bő folyásom, amikor terhes voltam volt, de ez nem jelent semmit önmagában.
2020. nov. 8. 12:26
3/8 anonim válasza:
Ez inkább peteérésre utal, mint babára...
2020. nov. 8. 13:18
4/8 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet az a biztos. Nekem mensi előtt száraz szokott lenni, na most fehér-vizes volt felváltva. 2 hetet késett, nem volt baba. Szóval ez így még semmit nem jelent bármi lehet.
2020. nov. 8. 13:43
5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Azóta sem jött meg a menstruációm.. tünetem sincs, hogy meg akarna jönni.
Az a vizes folyás is elmúlt.
Ma reggel teszteltem egyet de negatív lett! :(
Predictor tesztet használtam. Mi a véleményetek róla?
2020. nov. 10. 08:09
6/8 anonim válasza:
3as válaszoló vagyok. Sztem peteérésed volt, a fehér folyashoz számított kb 2 hétre meg fog jönni. Nekem az jön le az írásodból, hogy nagyon rágörcsölsz erre a babatémára és ezzel felborítottad a saját ciklusodat is. Nyugi,próbálj egy kicsit gondolatban leszakadni a témáról (tudom, nehéz), mert így keresztbe teszel annak, hogy jöhessen a baba.
2020. nov. 10. 08:29
7/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen.
Olyan lehetséges, hogy a nem várt napján van peteérés? Utoljára október 11.-én menstruáltam és 26 naposak a ciklusaim.
Ráfeszülve nem vagyok,most próbálkozunk, első hónapunk! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!