Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mit csinaljak???

Most mit csinaljak???

Figyelt kérdés

Parommal 3 honapja mar volt egy kis baleset es vettem be esemenyutanit. Szerencsere nem zavarta a ciklusom meg megjott 26 napra.

Tegnap este viszont bennem maradt az ovszer, amibol 100% hogy folyt belem... 5 percig voltam ugy kb aztan ahogy felallt a nagyja ki is folyt. Ma van peteeresem ... most vegyek megint gyogyszert ??

2020. nov. 7. 08:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%
#10 Ennek nagyon örülök. :)
2020. nov. 7. 11:03
 12/30 A kérdező kommentje:
Ma megbeszelem parommal hogy mi lenne ha megvarnank mi lesz.
2020. nov. 7. 11:04
 13/30 anonim ***** válasza:
1%
Miert erzem h troll vagy?
2020. nov. 7. 11:09
 14/30 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, van aki ilyennel szorakozik? En csak szimplan nem tudom kivel ezt megbeszelni. Azert irtam le. Hogy mi tortent hogy nem szedhetek gyogyszert stb. Azert nem merek ujabb adag esemeny utanit bevenni mert igy is nalam nagyobb a stroke kockazata mint masoknal. Nezz utana nyugodtan. Aura Mirgennek. Az van nekem... Szomoru ha valaki ilyesmivel trollkodik.
2020. nov. 7. 11:31
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj vele kérdező. Az utóbbi hétben minden második kérdés alá beírja valaki, hogy kamu.
2020. nov. 7. 11:37
 16/30 A kérdező kommentje:
Erdekes ha valaki ezzel tolti az idejet hogy kamu kerdeseket tesz fel... :/
2020. nov. 7. 12:00
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, azért ezek eléggé fontos részletek a lehetőségeid tükrében.

- Migrén (Mivel a nőgyógyászod is eltiltott a hormon tartalmú szerektől, mert veszélyesnek ítélte, akkor az esemény utáni abszolút ellenjavallt, nem? Főleg 3 hónapon belül megint)

- stabil párkapcsolatban élsz és _terveztek_ közös gyereket,

- az abortuszt meg elutasítod (ez sem szerepelt még a kiírásban.)

Vagyis kb 2 lehetőséged maradt:

1. nem vagy terhes, örülsz, vagy

2. terhes vagy, később örülsz.

2020. nov. 7. 13:17
 18/30 A kérdező kommentje:
Igen, meglatjuk megjon e vagy sem.
2020. nov. 7. 13:21
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nos mivel nemrég vettél be esemény utánit és eleve nem javasolt hormont szedned (nem igaz, hogy semmi bajod nem lehet a tőle, gyakrabban mint félévente NEM ajánlott az esemeny utáni), és nemsokára úgyis terveztek gyereket, én biztos nem vennék be. Persze te döntésed, de 1. Eleve minden ciklusban 15-20% esély van babára. 2. Akkora gond lenne, ha fél évvel hamarabb jönne össze?
2020. nov. 7. 16:40
 20/30 A kérdező kommentje:
Igazabol nem lenne akkora baj! Szerintem meg lehet oldani mindent. Raadasul pont szulinapomkor fog kb kiderulni hogy mi lesz belole :))
2020. nov. 7. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!