Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló mellett barnázás?

Fogamzásgátló mellett barnázás?

Figyelt kérdés
Milligest fogamzásgátlót szedek, ez a harmadik levelem. Az előző megvonásos vérzésem időben megjött, kb. másfél hete múlt el. A gyógyszert rendesen szedem, max.2,5-3 óra eltéréssel. Rendszeres nemi életet élek, gyógyszer mellett mással nem védekezünk. A mai nap folyamán tapasztaltam nagyon enyhe alhasi görcsöket, illetve pár milliméteres, barnás színű "darabok" távoztak belőlem, tényleg minimális. Az utóbbi időben nagyon sokat stresszeltem, lehet ez az oka? Amúgy nem volt kóros hasmenésem, antibiotikumot sem szedek, peteérésre utaló tünetem nincsen.
2020. nov. 5. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Max 2,5-3 ora eltérés??

Időre pontosan kell szedni a tablettát... Nem mondta el az orvos?

2020. nov. 5. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
12 órán belül kell lenni pár óra eltérést nem érez meg a szervezet DE azert nyilván az lenne a jó ha minél pontosabban szedned
2020. nov. 5. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
20.30-21 ora kozt szoktam bevenni a tablettakat, egyik nap viszont 23 ora utan sikerult bevennem sajnos. De tabletta sosem maradt ki.
2020. nov. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!