Ha a párom belém élvez, és én a méhszájam körül simogatom, úgy több sperma megy fel? Növeli a teherbeesés esélyét?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 15:23
2/17 anonim válasza:
😳 mit simogatsz a méhszájad körül? Nem értem
3/17 anonim válasza:
Biztos hogy kell neked szaporodni? 😞😞😞
4/17 anonim válasza:
Nem. Evvel nem tolod feljebb a spermàt.
6/17 anonim válasza:
Nem tudom elhinni, hogy ilyet felnőtt ember kérdez
7/17 anonim válasza:
Remélem tudsz róla, hogy a méhszájadon az ujjad sem fér be :D Na meg rohadt nehéz elérni... most úgy elképzeltem, ahogy erőlködve simogatod XD Hamarabb kapsz el fertőzést mint ezáltal bármit is segítenél. Míg a párod elélvezz azért elég nagyot spriccel és az a mennyiség pont bekerül a helyére. PONT. És nincs tovább. Nem kell fejen állni, meg hókuszpókuszolni. És komolyan, ha ez tényleg egy valós kérdés, akkor inkább soha ne legyél anyuka, mert butább vagy mint az ovisok.
8/17 anonim válasza:
Ennél már csak az viccesebb mikor valaki megkérdezi hogy terhes lehet-e ha kifolyik belőle a sperma?!😅 Ki van ez találva, semmi extra intézkedésre nincs szükség (alapesetben).
9/17 anonim válasza:
Nem, de egy jó kis fertőzésnek az esélyét azért növeled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!