23/254 Barbie03 válasza:
Én nem :) nem tudnám minden reggel ugyanakkor mérni, na meg a 2 fiam nem is igazán hagyná esélyt rá 😂
24/254 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon pontos a ciklusom 27 napos így könnyen ki tudom számolni és ovi tesztel is szoktam néha nézni
2020. nov. 4. 21:22
25/254 anonim válasza:
Én hőgörbét ebbe a hónapba csinálok először, kíváncsiságból. Mellé LH tesztet is használok
L.
26/254 A kérdező kommentje:
Aki profi ovi tesztes mindig 2 csík van rajta? Csak csúcsnál erősebb?
2020. nov. 4. 22:56
27/254 anonim válasza:
Én nem vezetek hőgörbét. Digitális ovu tesztet használok, amikor mosolyog akkor van az ovu:)
A.
28/254 Barbie03 válasza:
Amikor a két csík ugyanolyan erős vagy az első vonal erősebb akkor van a csúcs :)
Ez az én tegnapi pozi ovu tesztem. [link]
29/254 Barbie03 válasza:
Nektek mennyire általános hogy mindig van ovus folyasotok? Ugye az ovu tesztem pozitív de az a nyakos folyás nincs. Inkább krémes fehér de abból sok. Ez még jót jelent vajon?
30/254 A kérdező kommentje:
Barbi 03 nekem semilyen folyásom nincs, nagyon ritkán van valami kis vizes, de ovim van orvos is figyelte a teszt is mutatta.
Az ovi kérdésem arra vonatkozott hogy ovi után vagyok és még mindig 2 csík van ok hogy halvány, de ma reggelin talán már nem láttam semmit.
2020. nov. 5. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!